Дали често се карате со родителите?

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Не е интересно кога не се караме, меѓутоа се е тоа во границите на нормалата, човечката потреба за караница (еден повишен тон на дебата :smir:).
 
Член од
26 мај 2009
Мислења
73
Поени од реакции
2
prvi po4nuvaat po4esto ignoriram ali ponekoj pat i mene mi skipee pa togas i po dve nedeli nema zboruvanje po doma osobeno za skolo i pari za dr i nema karanici:D
 

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
2.522
не се карам али у последно време тато ми климакс го фаќа па му текнуваат некои фикс идеи па незнам ти најпаметен е и морам да се побунам па ке пукне некоја кавга т.е не е кавга него така тро муабет на повишен тон :) инаку ретко се дешава онака асално да земам да се закарам е тогаш не попуштам па се дешава и по недела две да не зборам ни пари да барам нишо!!! после извесно време мајка ми обично.. абе.. да не ти треба нешо.. абе.. ај ке идеш.. кога е дојдеш.. хихи знаете некој начин на умилкување :) мајки шо ке праиш...
 

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Доколку нема караници нема да биде интересно. Некогаш сам си ја барам бељата и провоцирам.
 
M

Mussolini

Гостин
со мама тва ни е како добарден... едноставно жената не може да си исќуте а без да почне да ми капа ташаците ама ајде де... :toe:
 
Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Барем 2 пати неделно.
 
Член од
15 ноември 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Многу ретко ме разбираат дома :)
 

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Стално! ''Шо ќе ти се тие пари имаш пари... ќе те правам коцкар билјард играш на пари, немам пари!'' А Билјард немав играно 3-4 месеци и ај сеа де:)
Жив пример денеска со караница ме разбудија од кревет ќе сум закаснел на школо... толку да се немало осет бе не ме остават ни да се наспијам на раат.

Инаку караниците се за школо и покрај школото ми намалуват и буџетот... и тука веќе оди најди му крајот :pos2:
Ама на крај мора некој да попушти :)
 

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.183
Обавезно! Секој ден по 2-3 пати.
 
Z

Zoza

Гостин
dodeka bev vo Mk znaev taka so tatko mi da se skaram ama toa trae samo 2 min i odam vo moja soba i molim lepo....posle pola sat nie razgovarame....sega otkako sum vo druga drzava ne ni pomisluvame da se skarame kako so kaza nekoj samo gledat da mi pogodat nesto....vo mart bev vo mk abe ubavini sakas ova sakas ona ej ti treba nesto :wink: a koga ke im se javam se natprevaruvat koj ke se javi prv i koj kolku poveke vreme ke razgovara so mene :pos2:
 

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
nema koj ne se kara so roditelite mislam barem ednas vo tolku vreme ke se najde vo nekoja raspavija..pa roditelite se tuka za da ne vospituvaat a toa znaci od vreme na vreme da ne skaraat koga ke zgresime:) Jas se karam so roditelite no vo normalna doza nisto preterano:)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom