Дали сте среќни?

Pretty bItCh

..::feel the ♥::..
Член од
20 септември 2007
Мислења
317
Поени од реакции
1
'Cudno e kolku malku ni e potrebno da bideme srekini ,a uste pocudno e kolku toa malku sekogas ni nedostiga'-poznata misla i spored mene mn vazna!
me interesira dali ste srekni i zadovolni od ona sto ste vie kako licnost i dali ste zadovolni od ona sto go imate.denes retko koj e zadovolen i sekogas se bara poke,poke za da se stigne do najmnogu.a koga ke se stigne do toa najmnogu pak nema zadovolstvo.ne sme srekni a prv i najvazen faktor poradi koj bi trebalo da sme PRESREKNI a ne srekni e toj sto sme zdravi i pravi!
pa povelele...:helou:
 

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Моментално НЕ сум среќен ни трошка среќа нема во мене.
 

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.007
Поени од реакции
572
Многу сум среќен и задоволен од животот....
Моментално ова со Тоше ме растревожи ама ке одлежи и ке помини..
 

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
64
Vo zivotot ima izdignuvanja i golemi padovi i nezadovolstva sto se slucuvaat...ne ja gubam verbata,nadesta i upornosta da bidam uspesna srekna i zadovolna,posle dozd doaga sonce i toa sekogas e taka i pokraj site tragedii treba da si kazeme sebesi deka zivotot ne e taka siv i deka ima zosto da ziveeme i da ne ziveeme od denes za utre...ako nisto drugo barem na samite sebesi da si pravime dobro....a za zadovolstvata da bidat pogolemi sekako treba da bideme srekni so se sto ne opkruzuva da pravime dobro za da ni se vraka so dobro....
 

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Vo ovoj period sum presreken. Ima nekoi pozitivni raboti koi mi se slucija i vidno mi go popravija raspolozenieto. Sega da bese edna moja koleska (psiholog) ke kazese: "Koj ima vo sebe pozitivna energija - samo dobri raboti ke mu se slucuvaat" i vo pravo e. Barem vo momentot kaj mene e taka. Na site polinja mi e trgnato vo nagorna linija.
 

Pretty bItCh

..::feel the ♥::..
Член од
20 септември 2007
Мислења
317
Поени од реакции
1
znam deka vo slednive nekolku denovi sekoj od nas ke se cuvstvuva loso poradi ovaj nemil nastan.no bi sakala da pisite za vasiot zivot...ne za ova so se desi..
 
Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
ова со Тоше ме помести од лежиште!последниве два дена не сум среќен човек!добрите луѓе денес се ретки како детелинка со 4 листа!не е фер тие да заминуваат први.и на таков начин.и толку млади.
 
Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
богами какви има луѓе , се чуствувам среќен со тоа што го имам , ако е малку , сепак знам да го ценам ...
 

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.496
Поени од реакции
2.619
Среќен сум фала на Господ имам се што ми е потребно најважно семејството и фамилијата ми се живи и здрави се друго ке си дојде со време.
 

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
во животот сум среќен, посебно од пред 6 месеци, имам се здравје, жив сум, семејството го имам, ја имам личноста што најповеќе ја сакам и можам да кажам дека сум среќно суштество, можеби не во моментот, ама сум среќен
 
Член од
13 октомври 2007
Мислења
69
Поени од реакции
7
vo zivotot sekogas ke imame migovi koga ke posakame nikogas da ne sme se rodile,ama nikogas nema da dozvolam da se sozaluvam i da si velam lele kolku sum nesrekna ,pa zosto mene itn.vo sekoj slucaj zivotot prodolzuva i treba sekogas da se trudime da gi popravime rabotite ako mozeme a ne da se obeshrabruvame.se trudam da bidam srekna i za sega dobro mi odi
 

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Хмм секогаш велам дека не сум, зашто ми фали секогаш едно те исто. Ми фали една особа и пради тоа не можам во целост да сум среќна. Ама ако го тргнеме тоа на страна и сите надворешни влијанија кои делуват на мене јас сум проклето среќна особа. Зашто уживам во секој момент во животот, исполнета со љубов живеам од ден за ден. :helou:
 
R

Razorblade Kiss

Гостин
Никогаш не можеш да речеш дека се чувствуваш целосно среќен.Секогаш ќе тежнееш за повеќе од тоа што го имаш,или пак ќе си помислиш-како е да бидеш,и дали може да бидеш уште посреќен од ова.
Ќе ви кажам дали сум била среќна на старост,би било нереално да кажам -среќна сум,а неблагодарно да кажам -не сум.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom