Дали сте злопамтило?

P

PewDiePie

Гостин
Не бе не сум големо злопамтило.............само ќе ти вратам тродупло.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Личниот успех во животот е најголемата одмазда за оние што ни мислат лошо, така што наместо да планирате како да му вратите на некого, работете - градете го својот живот/кариера, надградувајте се! Послатка а сепак хумана "одмазда" од оваа нема.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
добро ти памтам, лошо не ти заборавам:toe:

T

TaMчЕ

Гостин
Злопамтило сум....демек простувам, но потоа навраќам цело време на грешката и на другиот му ја вадам на нос буквално! Иначе лутина ме држи во последно време многу кратко..порано бев голем лутко и знам дека кога бев лута на еден, не правев муабет со сите останати околу мене :kesa:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Зависи до лошата работа,понекогаш заборавам за 5 мин,а некогаш по неколку години

A

Auditore

Гостин
Ако заслужува СУМ,ако го приметам да се кае или ако се извини не му се замарам повеќе па сеа проценете сами :)

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Око за око, за заб цела вилица. :toe:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Ако заслужува СУМ,ако го приметам да се кае или ако се извини не му се замарам повеќе па сеа проценете сами :)
A што ако извинувањето е лажно со намера да и простиш на личноста која те повредила само за да се ослободи од чуството на вина:)

A

Auditore

Гостин
A што ако извинувањето е лажно со намера да и простиш на личноста која те повредила само за да се ослободи од чуството на вина:)
Напишано од Ozstriker

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Напишано од Ozstriker

Kaко успеваш да не се замараш жити се :cuc:ако е навистина тоа така ти подавам рака...малку се лугето кои не се замараат.

Г

Господ

Гостин
Веќе не.Не трошам интелектуална моќ на непотребни работи.А и лошо се осеќам.

Kajgana Shop

На врв Bottom