Дали сме живи !

Член од
3 јануари 2008
Мислења
87
Поени од реакции
159
Навистина е жално да се види дека последна отворена тема , последен наптревар е од 2013 година. Како и зошто овој дел од форумот дојде до овде ?! Каде се дизајнерите каде се сите оние прекрасни луѓе кои ги запознав и со кои се дружевме не само овде и по ред други форуми ?!
 

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
12.994
Поени од реакции
7.595
За натпреварите се намали заинтересираноста и се натпреваруваа истите 3 члена секоја недела - па затоа прекинаа.
Како и зошто дојде форумот “до овде“ - е мистерија. Може пошто членовите кои имаа желба за дизајн пораснаа и сменија желба/насока во животот а новите не ги занима.
 
Член од
3 јануари 2008
Мислења
87
Поени од реакции
159
За натпреварите се намали заинтересираноста и се натпреваруваа истите 3 члена секоја недела - па затоа прекинаа.
Како и зошто дојде форумот “до овде“ - е мистерија. Може пошто членовите кои имаа желба за дизајн пораснаа и сменија желба/насока во животот а новите не ги занима.
"Пораснаа" сигурно е така и сега се уште подобри дизајнери, која и насока да фатиле правец во животот секогаш се враќаме на убавото, на љубовта и желбата за дизајн !!

Што направивте за оние новите и млади дизајнери со што ги привлековте ?!

Каде се сите?! Како да имаме кој ти знае колку места за да ги споделиме нашите искуства / ако го има а јас не го знам бујрум информирајте ме !!
 
Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.629
Поени од реакции
851
"Пораснаа" сигурно е така и сега се уште подобри дизајнери, која и насока да фатиле правец во животот секогаш се враќаме на убавото, на љубовта и желбата за дизајн !!

Што направивте за оние новите и млади дизајнери со што ги привлековте ?!

Каде се сите?! Како да имаме кој ти знае колку места за да ги споделиме нашите искуства / ако го има а јас не го знам бујрум информирајте ме !!
Ако може малку повеќе информации за нас не информираните, кои се тие дизајнери што ги спомнувате со таолку голема емпатија?
 
Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.654
Поени од реакции
993
Навистина е жално да се види дека последна отворена тема , последен наптревар е од 2013 година. Како и зошто овој дел од форумот дојде до овде ?! Каде се дизајнерите каде се сите оние прекрасни луѓе кои ги запознав и со кои се дружевме не само овде и по ред други форуми ?!
Се имаат вработено, а некои и семејства веќе имаат формирано - нема време, нема простор.
 
Член од
3 јануари 2008
Мислења
87
Поени од реакции
159
Ако може малку повеќе информации за нас не информираните, кои се тие дизајнери што ги спомнувате со таолку голема емпатија?
Ги имаше и овде и на неколку други форуми стварно добри дизајнери, а ако ти требаат нека ти се јават со име и презиме и матичен број !!

Се имаат вработено, а некои и семејства веќе имаат формирано - нема време, нема простор.
Сите гониме работа и имаме фамилии нормална ствар, ко што дремете само на Facebook така некој ќе најде време и овде да зирне од време на време !!
 
На врв Bottom