Дали се уште има чесни луѓе? (Случки и искуства)

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Puuu sve postenjacini na forumov!!
Kaj bevte ja koa gubev mobilen i nocanik??
Da ne se lazeme, dojde vreme koa sekoj glea samo za sebe"mala bara mnogo krokodila"

Член од
27 мај 2012
Мислења
186
Поени од реакции
112
Се шетав со едно мое другарче најдовме новчаник во него имаше пасош,лична карта 3-4 картички и неколку илјадарки и мислам дека беа франци незнам не разликувам многу..го најдовме човекот и верувајте ни фала не ми рече..излеговме чесни но..
Има и такви неблагодарни луѓе, скржави што ќе ти фрли 100 ден. да се почастиш нешто во знак на благодарност.
Да знам дека некој вака ќе ми направи подобро ќе му фрлев се живо и диво:D

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Останаа на форумов што се луѓево и по некој чоек во селово. Другото се е преваранти.

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Има ама многу малку, ептен малку што дури не се познава дека ги има!:facepalm:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Сиромаштија и конкуренција => Луѓето мислат дека се постојано во недостиг на добра. И грабаат што ќе видат, и тоа што е туѓо, и тоа што им е непотребно. Така се и учени од родителите и околината.

За да се добие посакуваното, може да се користи труд, снаодливост и нечесност. Она што луѓето често го забораваат е дека снаодливоста не мора да подразбира нечесност.

Член од
12 март 2012
Мислења
5
Поени од реакции
1
Јас како песимист во врска со Човекот мислам дека има,ама се многу многу малку...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.794
Има ама малце.
80-20 посто е народот. 80 посто нечесни, 20 посто чесни. И бројкава на вториве се намалуе.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Бре што сте досадни со ова има ама ретко :rolleyes: Со оглед на бројот на членови кои го пишале истово, претпоставувам дека истите спаѓаат во ретките нели? :X3:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јас по вокација сум чесен чојак. Ама да ви кажам право, избегавам да сум. Односно, се трудам да не сум.

Кој признава - три среќи граби.

или како беше...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Јас по вокација сум чесен чојак. Ама да ви кажам право, избегавам да сум. Односно, се трудам да не сум.

Кој признава - три среќи граби.

или како беше...
:pos:Кој признава пола ми се прашта:).

Kajgana Shop

На врв Bottom