Дали му верувате на Васко Ефтов?

dali mu veruvate na Vaso Eftov

• Вкупно гласачи
    77
Статус
Затворена за нови мислења.

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Ма шо ви е на вас?!
Васко Ефтоф е олицетворение на вистината, онаа апсолутната....:vozbud:

И никако да сватам шо треба да му значи тоа "Добра ноќ Македонијо, каде и да си"......
Дали треба таа изјава да го разгори подзаспаното патриотско срце?!
Дали тоа треба да ја спаси емисијата која во претходните саат и половина не кажува ама баш ништо?!
Онака, седат пред телевизор климактерични старци, сеуште заглавени негде во времето на стариот режим, слушаат како Васко така концизно поставува ебано тривијални прашања, не разбираат за шо се работи во разговорот, но хеј! сепак фино звучи, неговите соговорници како од пушка ги рецитираат одговорите за претходно поставените прашања од областа на ботаниката и астрофизиката, Васко ги крати пред да можат да се доискажат, се појавува Васето во крупен кадар, добра ноќ македонијо.....Камен паѓа од старското срце, можат сега мирно да си запсијат... И пред да легнат, секако, молитва во чест на Бога што го прати Васета на овој свет, тој Пресветол Гласник на Вистината.....:drk:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Не го следам многу често. Имам гледано неколку емисии и доста интересни работи кажува човекот (ко на пример онаа за Тито), а дали се вистинити само тој знае

BlAcK_MamBa

:: Living by my own rules ::
Член од
25 март 2007
Мислења
431
Поени од реакции
5
A koga igrat ovaja emisija. :) Nikad ne ja iam gleadno (verojatno poradi toa sto ne gledam nisto makedonsko osven a1 i sitel po malku). vO KOLKU saat e emisijava. aj da ja gleam bas sea prisakav....

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.880
Поени од реакции
50.434
Не знам дали да му верувам али кај него во емисјата тој не кажува ништо емисјата му е составена од неколку интервјуа споени каде што гостите кажуваат тој само дава заклучок бил тој логичен или не.
Кој го знае маме му еам.....:toe:

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Абе донекаде верувам, иначе типот не е за да води емисија премногу е нападен, арогантен и самозаљубен а и да не заборавиме дека емисијата е монтирана односно е составена од исечоци од интервјуа.

Член од
21 јуни 2007
Мислења
183
Поени од реакции
2
Човекот не знае шо праи прави како шо ке дувне ветерот

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Emisijata ja imam gledano 3 pati do sega. Mnogu e tapa, a plus voditelot na da laze nego susi i + e peder.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Da pogodi kako se vikam pa nema da mu veruvam.

Член од
11 јули 2007
Мислења
68
Поени од реакции
1
Mi se dopaga emisijata na Vasko Eftov, sekogash naoga interesni temi i interesni sogovornici. no ona shto ne mi se sopaga e shto ponekogash ne gi ostava sogovornicite da se doiskazat do kraj.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Retko go gledam i ne mu mnogu veruvam , neznam ne mi ima takva faca i ne deluva taka pa da mu veruvas i drugi raboti.

e4e

Член од
20 јули 2007
Мислења
63
Поени од реакции
0
Јас не верувам во себе,а камо ли на некој новинар.Можеби има некои точности во тоа што го збори ама јас не се замарам со неговите приказни.Мора човекот тоа да го прави ,па леб јаде он од тоа

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
И јас ја гледав емисијата сега ама мислам дека и двајцата збореа глупости.

Прво, во Косово е НАТО и сигурно дека нема Србите да се изглупираат и да ја повторат истата грешка, да влезат во Косово.

Второ, Албанецот со неговите идеи за Голема Албанија исто мислам дека трескаше глупости. Типот е на сите светски црни листи и тресеше глупсости од типот ќе земеле 1/4 од Грција (членка на НАТО). :tapp:

Ова е ептен на кратко, ама важно, мислам дека и двајцата само се силеа на празно. Единствено што мислам дека е точно, е тоа што не им е сеедно на Албанците тоа што Србија ќе им ја блокира водата (ако прогласат независност без Северна Митровица).

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Почнувам да му верувам

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Иначе, секоја чест за Васко Ефтов. Страшен новинар е.

На крај му рече на тој Албанецот (да парафразирам): "Јас не можам да Ви посакам среќа во тоа што сакате да го остварите (Голема Албанија) и ќе ја бранам својата држава со оружје в раце." :pos2:

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
Иначе, секоја чест за Васко Ефтов. Страшен новинар е.

На крај му рече на тој Албанецот (да парафразирам): "Јас не можам да Ви посакам среќа во тоа што сакате да го остварите (Голема Албанија) и ќе ја бранам својата држава со оружје в раце." :pos2:
Се сложувам.

Не му верувам целосно, немам ни што да му верувам. Тој не известува туку само ги изнесува фактите, а твое е да си заклучиш кој тресел глупости а кој не. И да, педер е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom