Дали му верувате на Васко Ефтов?

dali mu veruvate na Vaso Eftov

• Вкупно гласачи
    77
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
Kako sto znaete mnogumina Eftov e avtor na emisijata VO CENTAR koja se emituva na kanal 5.Sekoja emisija mu e so razlicni temi pa nekoi se taka zacuduvacki sto ne znaes sto da pomislis od izjavite na sogovornicite kako na primer temata za Lazniot Tito i red drugi.Pa me interesira vaseto mislenje za emisijata :tv:

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Da koga veli deka e peder i deka ima decko so koj zivee.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Имам еднаш два пати гледано онака од досада емисијата му е добра ама ама чоекот си е глуп сам си поставува прашања сам си ги одговара:pos2:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мислам дека понекогаш претерува, премногу некогаш ми е како мува без глава, ни самиот не знае што сака да каже, ама некогаш му се ок емисиите.

T

The Blob

Гостин
во принцип мислам дека е сензационалистички новинар,но не во насока на "М-експрес" или "Свет",туку во насока на политиката. и со тој сензационализам сака и да изнуди пари од политичарите во македонија. Читав дека барал спонзорство од комерцијална банка (20000 евра или така нешто),па откако овие одбиле,следната недела го напаѓаше хари костов. сега изгледа и на премиерот такво нешто изгледа пробувал како што разбрав...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Васко Ефтов - ефтин новинар (ефтин како личност) кој ја откри шемата на сензација што долго време се практикува во САД, измислувајки приказни за видни личности и случувања на тој начин да си придобива поени. Новинарски морал? ...нааах...who needs it? Livin' the American Dream, bitch!

Stefanos_M

Moscow_Boy
Член од
23 април 2006
Мислења
563
Поени од реакции
0
Повеќето тези на Васко Ефтов се шпекулации. Иначе Васко Ефтов е пиун... и работи за некој луѓе. Затоа и ги извртува тезите. Ако сте приметиле, знаете за кој контретно зборувам. Се разбира кога се зборува за неговиот босс, е далеку по благ...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Сум ја гледала само таа емисијата за Тито и не поверував ништо. За да ме убеди човек во нешто, мене ми требаат цврсти факти. Неможат муабетите кои ги вртеа тогаш да ме убедат. Докторот на Тито кажува како бил талентиран, пеел во Виена на германски (рекла - казала), рецитирал во Русија на руски ептен течно и напамет (рекла - казала), играл голф и покер(демек кралски игри, а тој селанец), носел акт ташна со неговите вистински документи (а каде се тие ако ги видел некој???) и бла бла бла ... и јас можам да го кажам тоа де, зошто да не. Да имаше снимен материјал, во ред, ама вака не ми штима ...

Според тие две емисии заклучив дека можеби паѓа случајно по некоја вистина во нив, ама во суштина не вредат ... само да се правеле сомнежи во народов за се` и сешто.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Jas sepak glasav DA,bidejki ima mnogu raboti koi sto spored mene tocno gi pretstavil vo svojata emisija,sega lugjeto ponekogas koga ne im se svigja toa sto go slusaat odbivaat i da veruvaat vo istoto pa taka da ...whatever !Mislam deka sepak ima golema gledanost ,i dosta vreva se diga posle negovata emisija!
I ne se sveduva samo na "muabeti" ko sto napisa pogore Divajn,toa se sepak osvedostva od zivi lugje,koi so tie svedostva rizikuvaat da bidat vo najmala raka tuzeni dokolku lazat javno na TV !
Mene mi se bendisuva emisijata!

KaZaN89

шуруп мајстор
Член од
2 јуни 2006
Мислења
193
Поени од реакции
25
Covekot e dosta osamen tip...mora da jade burek na TV, za da privlece vnimanie...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Jas sepak glasav DA,bidejki ima mnogu raboti koi sto spored mene tocno gi pretstavil vo svojata emisija,sega lugjeto ponekogas koga ne im se svigja toa sto go slusaat odbivaat i da veruvaat vo istoto pa taka da ...whatever !Mislam deka sepak ima golema gledanost ,i dosta vreva se diga posle negovata emisija!
Твое си е дали веруваш ти или не, јасно. Но, ако некому не му се свиѓа тоа што го слуша, незначи дека со тоа одбива да верува. А за гледаноста, па нормално дека во една ваква необразована држава, таквите емисии се најгледани ... да објаснувам зошто?

I ne se sveduva samo na "muabeti" ko sto napisa pogore Divajn,toa se sepak osvedostva od zivi lugje,koi so tie svedostva rizikuvaat da bidat vo najmala raka tuzeni dokolku lazat javno na TV !
Mene mi se bendisuva emisijata!
Ако не се сведува само на муабети, ајде ти дај ми цврст доказ конкретно за емисијата со Тито, дека други не сум гледала. Зарем доказ е "ризикот" на тие старци што излегле на тв? Со кои аргументи тие го тврдат тоа? Со нивните книги и баш празни муабети? Па тие сами не виделе ниедна работа од тоа што кажаа, туку така разбрале наводно ... тоа е повеќе од чашитлук по нашиве чаршии ...
Не верувам и точка.
Башка, Тито е умрен одамна, што баш сега и баш во една македонска емисија го кажуваат тоа? Ако имале некаков ризик, не би го сториле тоа и сега ... јасно е дека и да има вистина во таа приказна, ќе останела како тајна засекогаш ... сето тоа е премногу за да биде дозволено да се открие.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Дивајн напиша:
Ако не се сведува само на муабети, ајде ти дај ми цврст доказ конкретно за емисијата со Тито, дека други не сум гледала. Зарем доказ е "ризикот" на тие старци што излегле на тв? Со кои аргументи тие го тврдат тоа? Со нивните книги и баш празни муабети? Па тие сами не виделе ниедна работа од тоа што кажаа, туку така разбрале наводно ... тоа е повеќе од чашитлук по нашиве чаршии ...
Не верувам и точка.
Башка, Тито е умрен одамна, што баш сега и баш во една македонска емисија го кажуваат тоа? Ако имале некаков ризик, не би го сториле тоа и сега ... јасно е дека и да има вистина во таа приказна, ќе останела како тајна засекогаш ... сето тоа е премногу за да биде дозволено да се открие.
Abe mene licno ne mi znaci nisto toa,samo mislam deka ponekogas e dobro da se dade edna poinakva svetlina na del od toa minato ,vo koe slepo site veruvaa,ziveaa vo zabludi za bratsvo i edinstvo i sl.
I nemozes da kazes nitu deka site tie navedeni raboti za TITO ne bile vistina,neli? Kazi mi dali ti si napolno sigurna deka Vasko i ''starcite'' lazele i zasto mislis taka!?
Zar nekoj ''starec'' nas Makedonec koj del od zivotot go prelezal na Goli Otok poradi nekoe klevetenje-kodosenje od strana na nekoj istomislenik na rezimot sepak ke izleze na TV i jasno ke govori za nesto takvo?Toa ne e ''jadenje burek'' be lugje , dosadno mu bilo pa ete resil da ne laze starcevo deka na Goli Otok pominal 5 godini robija!Mislam glupo e da se pomisli voopsto toa!
Ne e se crno-belo ,samo mislam deka nie veke otrpnavme od site lazni TV prikazni pa sega veke na nikogo ne veruvame sto ke se pojavi na TV i ke trese muda za vozbuda !Sepak nie Makedoncite sme edna strasno seir-nacija !

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
некако не ми е од доверба, изгледа е политички определен

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Ја гледав емисијата за Голи Оток и му беше на место, имаше многу вистина во кажувањата на луѓето т.е. на пензионерите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom