Дали им верувате на гатачките (гатање)?

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
789
никако за џабе да давам пари за тоа
 
Член од
16 февруари 2008
Мислења
13
Поени од реакции
0
Жими Реџеп!!!

Е зашто да не верувам бе?! Сестра ми погодила дека ќе се родам мушко па зарем на родената сестра нема да и верувам....
 

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Е зашто да не верувам бе?! Сестра ми погодила дека ќе се родам мушко па зарем на родената сестра нема да и верувам....
Abe drugo e da recis ednas dvapati a drugo e ko ce se zanimava nekoj so ta rabota i ni gi mija mozocite....:smir: Sedis pred tv i slusas covek polno so fantazija i kreativnost koj so nema pojma od zivoto a mu kazuva na drugie gluposti!
Baska to sekoj nesto predviduva i mora vo neso da se veruva ama gatackive "profesionalni" pa i ovie so se pra amateri samo tropaat gluposti za da si go napravat zivotot pointresen ili da mu go napravat zivotot pointresen na drug
Ete to mislam jas!:pipi:
 
Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Не.А порано средношколци,гупави одевме кај една постара жена да ни гледа на кафе,и кога и рече на другарками дека ке добие 1 ке се онесвестев,не за друго туку дека другиот ден ни почнуваше зимскиот распуст од тогаш не сум била на некој така наречени "гатачки".
 

WindChill

3NitY
Член од
13 февруари 2008
Мислења
138
Поени од реакции
2
Леле воопшто не им верувам, што знам зашто. Додуша неам ни појдено да видам дали ќе ми погодат нешто, а не верувам дека некогаш ќе посетам некоја. Или бајачки такви глупости, ептен ми се без веза :icon_conf :lud:
 

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
јас не верувам во такви шо гледаат на кафе...верувам дека има такви луѓе што стварно погодуваат ама повеќето само лажат за пари па затоа и не одам...хехех ....ај можеби некогаш и ќе појдам од љубопитство...хехех
 
Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Jas ne vervam ama ima lugje so sekoj den odat po gatacki i velat deka im pogodvat.A jas nemam ojdeno soznam ne mi e ubo mornicavo mi e.
 
Член од
13 февруари 2008
Мислења
104
Поени од реакции
1
Veruvam deka ima luge sto se vidoviti i sto stvarno mozat da vidat raboti, ama vo taa grupa ne gi stavam Sabina i Vidoviti Milan, tuku nekoi drugi luge sto ne glumat ludilo po televizii za pari! Inace jas sum bil ednas na bajac, pred nekoi 8-9 godini zatoa sto imav nenormalno golem uplav i tipot mi go trgna (neznam kako ama fala mu)!!
 
Член од
15 април 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
JAS LICNO NE VERUVAM VO GATACKI
SUM BILA NEKOLKUPATI CISTO ZA ZABAVA MI POGODI NEKOJ RABOTI STO NORMALNO ZATOA STO MI IZNAKAZA STO RABOTI PA NORMALNO E DA MI POGODI BAREM NEKOLKU OD SETO TOA
 

--**ЕмА**--

take me as i am
Член од
14 ноември 2007
Мислења
380
Поени од реакции
11
Никогаш не сум верувала и одбивам да верувам на такви работи , најверојатно зошто ми е страв од она што ќе го слушнам..ама сепак еден дел од мене верува..т.е. почна да верува кога една жена ми седна на маса и беспари ми гледаше... и многу многу детални работи ми кажа и од памет се извадив... :Ѕ
 
F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
цело средно го поминав гледајќи на кафе. јас стварно незнам како можеа да ми веруваат кога на сите едното исто им го кажував. многу јасно дека у женска шоља ќе има машка особа со која била е или ќе биде заедно...а јас да одам по гатачки не! никој не го знае подобро мојов живот од мене а не верувам дека некоја знае што ќе ми се случи во иднина. тоа зависи од мене, дали ќе одам лево,десно или право по патот.
Баш пред некој ден случајно уклучив ТВ и гледав некои 15 мин “патот на светлината“ и до солзи сум се смеела. цитирам: имаш деца! машки. и слушателката вика не женски се. и оваа вика: знаев! па сеа видете колку се за верување
 

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.059
Живи глупости...кој верува во гатачки...со помин нека му е.
 

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Се разбира дека не им верувам.
Како може со гледање на мојот талог од кафето, или по линиите на дланката да ми ја каже судбината?
Никогаш не сум била кај гатачка, ниту пак планирам да одам. Ќе ми каже некоја глупост само колку да ме уплаши, а ништо од тоа нема врска, и не дека верувам, ама знаете како е кога ќе ви кажат нешто, и да не верувате, некогаш ќе се ставите во мисла.
Не верувам дека некој оди денес на такви глупости (без навреда до тие што одат ако ги има), ако некој оди мора да е навистина очаен, или да не знае што со парите.
Јас би отишла на такво нешто (на гатање или баење) само ако често ми се случуваат лоши работи и тоа почнува веќе да ме загрижува и да не изгледа нормално, т.е. да делува како натприродно.
Како што спомнав погоре, треба да сум очајна за такво нешто да ми падне на памет, со обзир на тоа што не верувам во такви работи, ама кога си очаен се ќе направиш.
 

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.602
Поени од реакции
11.144
51% не верувам, 49% верувам..
 

Kajgana Shop

На врв Bottom