Дали вработени по ИПА фонд може да им се бележи работен стаж?

Член од
21 јули 2017
Мислења
125
Поени од реакции
48
Не сум правник и не разбирам како идат овие работи, но сакам да се информирам дали како вработен по ИПА фонд/програма може да ми се бележи работен стаж?

И дали воопшто ни се бележи некаде работава што ја туркаме 40 часа неделно?
 
Член од
2 март 2016
Мислења
158
Поени од реакции
73
Не сум правник и не разбирам како идат овие работи, но сакам да се информирам дали како вработен по ИПА фонд/програма може да ми се бележи работен стаж?

И дали воопшто ни се бележи некаде работава што ја туркаме 40 часа неделно?
Провери лично во ПИОМ на шалтер или овласти полномошник да провери во твое име.
 
На врв Bottom