Дали би ги смениле своите родители?

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Знаат некад да бидат неподносливи ама не би ги мењал за ништо.....!

tete

серанова
Член од
14 септември 2009
Мислења
124
Поени од реакции
5
Ne bi gi smenila za nisto na svetov! Si gi sakam moite roditeli najmnogu na svet! :)

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
неби ги сменила во никој случај ни па ниедна нервоза кавга меѓу нас не ме натерале ни за момент да посакам да имам други родители секогаш имам подршка од нив секогаш го почитуваат тоа што јас ќе го изберам и сакам никогаш не се однесувале со мене некорекно и секогаш и сеуште се грижат за мене и ми мислат најдобро

С

сашенко

Гостин
I like my parents a lot.Да, понекогаш се неподносливи ама и јас сум понекогаш неподнослив за некого....тоа е пролазно.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
63
Поени од реакции
24
Не,иако тие прават грешки и често си велам сакам да ги менам,но треба да се запрашаме некогаш дали тие би сакале да не сменат нас ?

Член од
3 февруари 2012
Мислења
24
Поени од реакции
3
НИКОГАШ ЗА НИШТО!!!Отсекоаш сум им била благодарна за све што правеле и за мене и за сестра ми и многу се мачеле за нас и премногу сум им благодарна за тоа што го направиле за мене досега...

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
"Prijatelite", Kolegite, Komsiite ....... mozes da gi zamenis, ako sakas !!!
No roditelite ne, nikogas !!! Bez razlika kakvi i da se .... tie ti se edinstveni !!!

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Па.. го посакав тоа во моментот кога ми рекоа да си ги спакувам куферите. Инаку не знам дали би било друго доколку имав други родители.. на таа тема не размислувам воопшто.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
НЕ! Никогаш за ништо на светов!

Kajgana Shop

На врв Bottom