Дали Бекстејџ имаат грам памет?

M

MrzaRules

Гостин
од шо се глупави тие кокошките, нема да ме изненади и некој прилог за нив да си направат и да се престават како ороспии...т.е. во вистинско светло

M

Moon Child

Гостин
Јас им пишав коментар

Кој очај и патетика сте вие човече. Кои се замислувате дека сте за да го формирате јавното мислење? Квази водителки собрани од улица за кои никој нит видел нит чул, си даваат за право да ругаат.
Ако овие се нарекуваат водителки, а Бекстејџ е емисија на најгледаната телевизија, тогаш сериозно треба да се запрашаме до кое дереџе дојдовме? Телевизија со 80% турски серии во програмата, останатото вести и реклами е најдобра телевизија, а овие кокошкиве кокодакаат таму и се замислуваат некаков си џет сет. Замислете, тоа ни е најгледана телевизија. А тоа е еднакво на очај. И тие се горди на тоа.
Патем, ве поздравуваат кајганџии!
http://forum.kajgana.com/threads/Дали-Бекстејџ-имаат-грам-памет.60926/

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Колку народ треба да им кликне спам на страницата, па да ја избришат?

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
а што е тоа бекстејџ, еднаш сакаа да ми прават интервју на Аларм фестивалот во охрид што беше, ја се правев италијанец а братучед ми и се пушташе на таа водителката. Телевизија е тоа или емисија некоја скопска?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Во право беа кога прв пат ја прашаа „Зошто сега настапува на Евровизија на ваков начин, а се бунела во 2004-та“. А и тоа беше направено од злобни намери.
Сите наредни чекори им беа патетични. А ова е веќе ужас, срамота.
Ноуп, фактот што повеќето балкански држави беа во полуфиналето само игнорантен будала би рекол дека не се од помош. Ја знам дека повеќето луѓе сакаат да мислат дека е голема ѕвезда, и сигурен сум дека е. Али да се праиме будали пред фактот дека еуровизија е нешто повеќе од circle jerk меѓу соседни држави.

Исто е доста патетично што некои тука имаат толку големи анални болки од тоа што една ѓубре емисија како бекстејџ има да каже.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
And a single fuck wasnt given that day...

just keep dancing like the swedish babe:P

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Јас им пишав коментар

Кој очај и патетика сте вие човече. Кои се замислувате дека сте за да го формирате јавното мислење? Квази водителки собрани од улица за кои никој нит видел нит чул, си даваат за право да ругаат.
Ако овие се нарекуваат водителки, а Бекстејџ е емисија на најгледаната телевизија, тогаш сериозно треба да се запрашаме до кое дереџе дојдовме? Телевизија со 80% турски серии во програмата, останатото вести и реклами е најдобра телевизија, а овие кокошкиве кокодакаат таму и се замислуваат некаков си џет сет. Замислете, тоа ни е најгледана телевизија. А тоа е еднакво на очај. И тие се горди на тоа.
Патем, ве поздравуваат кајганџии!
http://forum.kajgana.com/threads/Дали-Бекстејџ-имаат-грам-памет.60926/
Хахахахах сеа кога ќе ја видат темата :pos: На место ти е коментарот, само нема да го објават :mad:

Член од
4 мај 2012
Мислења
130
Поени од реакции
112
abe za grevota se ,mislam deka Kaliopi bese ekstra,a onie koi si pravat emisija za da mozat da dobijat pijacka vo nekoja diskoteka i se narekuvaat nekoj jet-set ne treba komentar osven guski :)))

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Во право беа кога прв пат ја прашаа „Зошто сега настапува на Евровизија на ваков начин, а се бунела во 2004-та“. А и тоа беше направено од злобни намери.
Сите наредни чекори им беа патетични. А ова е веќе ужас, срамота.
ОК прашање, најнормално.
Ама ова сега играње (глумење) војна со Калиопи = :гомце: .

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Имаа тие некој конфликт со Калиопи минатата година и затоа ова се случува.
Ми го зеде зборот...Лани додека беа на А1 јадеа трици нешто за Калиопи и се препукуваа преку јавувања во живо и и досадуваа по телефон. Знам дека Калиопи им опна и тужба ама што бидна потоа незнам.

Патем, еве го и овој изродов се јави со неговите глупости....

http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.tvpaket.com.mk/tv/eurovision/676-13&h=xAQEh24Z3

M

Moon Child

Гостин
Мачката ја нема глувците оро играат. Така е секогаш, откако А1 ја нема, Сител почнаа да глумат лудило дека се недостижни. Тука се гледа нивниот очај, требаше А1 да ја скинат за да дојдат до израз.
Бекстејџ, не сте свесни која антиреклама и автогол си ги навлековте со ова константно просеравање.
Од дново на душава се надевам дека ќе ви згасне емисијата, па тогаш фатени за раче со Чуприна да одите по тетовските кафани да кршите чаши, затоа што до таму стигнавте, а се дрзнувате да судите за уметници со врвна музичка кариера долга децении уназад. Сте се запрашале на кое место сте вие, а на кое Калиопи, мислам, навистина се сметате компетентни и на ниво за да ја ругате? Ако да, тогаш дијагнозата е јасна, за лечење сте.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Какви и реченици да напишиме, во кои се живо и диво би испокарале, нема да бидат толку глупави и нема да го достигнат нивото на нискост и простотилак како горенаведените од Бекстејџ. Честито, пред некој ден добив впечаток со изјавата дека го достигнавте дното, но сега заклучив дека лопатата сте ја криеле вешто во џебот и дека допрва почнувате да копате уште пониско. Слободно........... дами (ако можам така да ве наречам оти сега место Д можиме комотно да поставиме С)
Јас ова го бувнав..........како коментар натака.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.806
Поени од реакции
11.421
Добри се за тресење, посебно ќуприна.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Има некој слики од гуските и од Чуприја?

Kajgana Shop

На врв Bottom