M
MrzaRules
Гостин
од шо се глупави тие кокошките, нема да ме изненади и некој прилог за нив да си направат и да се престават како ороспии...т.е. во вистинско светло
Ноуп, фактот што повеќето балкански држави беа во полуфиналето само игнорантен будала би рекол дека не се од помош. Ја знам дека повеќето луѓе сакаат да мислат дека е голема ѕвезда, и сигурен сум дека е. Али да се праиме будали пред фактот дека еуровизија е нешто повеќе од circle jerk меѓу соседни држави.Во право беа кога прв пат ја прашаа „Зошто сега настапува на Евровизија на ваков начин, а се бунела во 2004-та“. А и тоа беше направено од злобни намери.
Сите наредни чекори им беа патетични. А ова е веќе ужас, срамота.
Хахахахах сеа кога ќе ја видат темата На место ти е коментарот, само нема да го објаватЈас им пишав коментар
Кој очај и патетика сте вие човече. Кои се замислувате дека сте за да го формирате јавното мислење? Квази водителки собрани од улица за кои никој нит видел нит чул, си даваат за право да ругаат.
Ако овие се нарекуваат водителки, а Бекстејџ е емисија на најгледаната телевизија, тогаш сериозно треба да се запрашаме до кое дереџе дојдовме? Телевизија со 80% турски серии во програмата, останатото вести и реклами е најдобра телевизија, а овие кокошкиве кокодакаат таму и се замислуваат некаков си џет сет. Замислете, тоа ни е најгледана телевизија. А тоа е еднакво на очај. И тие се горди на тоа.
Патем, ве поздравуваат кајганџии!
http://forum.kajgana.com/threads/Дали-Бекстејџ-имаат-грам-памет.60926/
ОК прашање, најнормално.Во право беа кога прв пат ја прашаа „Зошто сега настапува на Евровизија на ваков начин, а се бунела во 2004-та“. А и тоа беше направено од злобни намери.
Сите наредни чекори им беа патетични. А ова е веќе ужас, срамота.
Ми го зеде зборот...Лани додека беа на А1 јадеа трици нешто за Калиопи и се препукуваа преку јавувања во живо и и досадуваа по телефон. Знам дека Калиопи им опна и тужба ама што бидна потоа незнам.Имаа тие некој конфликт со Калиопи минатата година и затоа ова се случува.