Груевски повика на обединување за државните и националните интереси

Член од
29 ноември 2008
Мислења
51
Поени од реакции
1
Kje vi go vidam pastirot za 2 nedeli,kje ispadni nekoj naiven ama koj dobro znaete na krajot.A i od druga strana Makedonija nema alternativa osven kompromis,samo rabotata e toa shto za Grujo e toa predavnichko od prosta prichina shto dosegashnata negova anti-kompromis agenda ne mu go dozvoluva ova, a ne deka jas ili nekoj tret ne bil Makedonec.



Kaj sum go spomnal Protugjer osven vo postot na realen za pismoto od dpmne i planovite kako da im gi zamachkuva ochite na narodot i kako gi nachekaa so spushteni gakji so nivnata depesha?I normalno e da go drzhime Grujo posho vakov predavnik Makedonija ne pamtela ushte od Turskoto,Bugarskoto i Srpskoto ropstvo.

Секогаш има алтернатива само вие не можете да ја видите што сте анти македонски настроен или по муабетов претпоставувам имате некој странски пасош од соседната земја па кажувате дека нема алтернатива ај ти се молам ај вас ќе ви го смениме името убаво ли ќе ви биде може да се вика само р.Македонија и никако друкшије.
 
Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Напишано од ice_womanOk e toa,ama pak mi e nejasno sto ima vrska arogancijata na SDSM so resavanjeto na problemot.I ako nema da go dozvoli,preku koj institucii na vlast?
Eј да знаев дека дискусијава ќе земе ваков правец немаше ни да ја почнам.Ароганцијата на СДСМ е главната причина поради која неможе да се дојде до единствен став околу проблемот.Тие никогаш не би признале дека ете Гујо и ВЕМЕРО направиле нешто добро за Македонија.Нивната ароганција и препотентност секогаш ќе биде пречка измеѓу.Капиш?Оти повеќе не објаснувам.Или попросто ти браниш ставови на арогантни луѓе кои кога ќе се најдат во тесно стануваат безобразни.
Sto bi bilo premnogu za niv? Pa i da e premnogu toa samo bi go zacvrstilo Gujo na vlast kako najmakedonec.
Па тоа ти го кажувам цело време .СДСМ не признава ништо што сработил некој друг.Тие се понашаат како да се избрани од бога.
Samo on neka go resi pozitivno, kamo sreka da moze, neka ne se sekira za opozicijata. Prv pat ja slusam ovaa teza ,deka vlasta se grizi za opozicijata, i toa vo uslovi na apsolutna vlast.
Па како ќе го реши кога покрај притисоците од надвор поголеми и погнасни се оние одвнатре.Тие ниски удари не може да ги види само човек нивни обожавател.Велам обожавател зошто симпатизерите го препознаваат она расипаното во нив.И како дојде до заклучок дека власта се грижела за опозицијата?.Јас мислам дека баш ги заболе за СДСМ и нивните проблеми.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom