Баш е гром сликава, а тоа дали е фејк или не е фејк може само да се расправаме нека излезе некој со доказ зашто е фејк и да ќе речеме дека е фејк, доколку излезе некој со доказ дека не е фејк нема да биде фејк
Не ви се точни претпоставките дека неможе да удри во езеро. Имам куќа во Струга и безброј пати додека грми сум гледал навечер по цела вечер сум седел и можам да ви кажам дека со мои очи сум видел како мава гром во езеро прекрасно изгледа
abe ima sansi da ne e falsifikat..
gromot ne se glea tocno kade udril.. moze da udril na obalata ali se gleda kako da udira vo ezeroto zatoa sto e daleku...
Ne e fejk...bas e realna...a i gromovite imaat sansa poveke da mavnat vo vodite odkolku na kopno poso pogolem procent na zemjata ima voda nego kopno vi teknue
Ne e fejk...bas e realna...a i gromovite imaat sansa poveke da mavnat vo vodite odkolku na kopno poso pogolem procent na zemjata ima voda nego kopno vi teknue
Многу добра слика, и зашо сите викате дека е фејк, зарем неможе гром да удри во езеро? И башка на сликава може не удрил во езерото, туку на обалата од другата страна, само неможе да се види јасно, пошо далеку е.
Инаку ме фаќа носталгија бе, одамна се нема истурено од врнење со големи грмотевици и молњи. А баш сакам да истури така.
Физички е возможно ...исто така и без Фотошоп е возможно.....јас имам стоено на кров на најголем дожд со отворена бленда само да доловам некој гром...искрено успеав.
Btw...има сензори на светлина на професионални апарати и тоа многу ја олеснува работата ова да се изведе.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.