- Член од
- 4 јануари 2020
- Мислења
- 476
- Поени од реакции
- 863
Немора да те контактира...тука пиши му..таман ќе е поинтересно ќе читаме ситеЕве сум. Ама мојот несуден роб никако да ме исконтактира.
Немора да те контактира...тука пиши му..таман ќе е поинтересно ќе читаме ситеЕве сум. Ама мојот несуден роб никако да ме исконтактира.
Кај сакам лошата страна јавно да ми ја видите.Немора да те контактира...тука пиши му..таман ќе е поинтересно ќе читаме сите
Ех ништо ич, таман пуканки ќе ставав во микровална...Кај сакам лошата страна јавно да ми ја видите.
Kalimero...sedi si druze...ovie baraat robovi za lizenje noze...ne sadovi da mies i gotvis...baram gospodarka gotvam,mijam sadovi cistam ,nebaram nisto koja sto ke dade
@Kal-El se pravam za dzabe ako gospodarkata saka nesto da pocesti ne odbivam dentlamenski abe ko na dalinsko ke i bidam i toa bez baterii na VOICE CONTROLKalimero...sedi si druze...ovie baraat robovi za lizenje noze...ne sadovi da mies i gotvis...
Молам понизно да Ви бидам роб Господарка ЕмилијаЕве сум. Ама мојот несуден роб никако да ме исконтактира.
Еве сум. Ама мојот несуден роб никако да ме исконтактира.
како каде... некаде се уште и код бабе нема џабе, а некаде девојки се тепаат за дечкоnema veke robovladetelstvo
Нема.....dali ima momentalno vo makedonija gospodarki za da gi slusam da pravam kako mi kazuvaat da gi slusam da im cistaam da im peram sadovi da im baknuvam noze
Sent from my SM-A510F using Tapatalk