Голем сенароден протест на ВМРО - ДПМНЕ (18.06.2022)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040
Нема веќе што да се протестира и да се оправа работата. Касно е веќе за се. Работата на политичарите од последните 30+ години може само да се оправи со крвопролевање.
Прво правење на една детална листа на предавници од 91ва до сега. После лоцирање на метите и една професионално коордирана операција на некои искусни ветерани или луѓе со воено искуство. Во рок од 10 минути максимум да се заврши се, ниту еден да не остане жив. Исто како во ББ како Волтер шо им направи на тие у затворот.

Тек тогаш би имало некој вид на правда.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.199
Поени од реакции
5.420
Ако има сендвичи. Идам
Ако и Викторија Нуланд е поканета на протестот, биди сигурен дека ќе има сендвичи, топтан со лименки пиво или газирани сокови...

Joshua_Tree

Samo na minuvanje...
Член од
21 март 2010
Мислења
1.414
Поени од реакции
4.783
...Македонија и Македонците имаат хитна потреба од генетски и политички ресет
...а бидејќи тоа во реалноста и во политиката не е можно,ќе си тапкаме така во место и ќе играме секогаш на туѓа свирка и тоа аматерски
...третата опција пак ќе биде нечиј братучед,комшија или познаник :)

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.434
Поени од реакции
10.364
...Македонија и Македонците имаат хитна потреба од генетски и политички ресет
...а бидејќи тоа во реалноста и во политиката не е можно,ќе си тапкаме така во место и ќе играме секогаш на туѓа свирка и тоа аматерски
...третата опција пак ќе биде нечиј братучед,комшија или познаник :)
Ете го Мицко, он си мисли дека може да направи политички ресет.

Joshua_Tree

Samo na minuvanje...
Член од
21 март 2010
Мислења
1.414
Поени од реакции
4.783
...желбите се едно,а реалноста друго
...Мицко е тип на политичар "Кога ќе пораснам,би сакал да бидам",такви ги имаме за извоз
Автоматски споено мислење:

...харизма = 0, визионерство = 2+, дипломатија = уште ја знае само дефиницијата за неа
...но има,моќно арамиско лоби позади себе :D

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.506
Поени од реакции
990
...желбите се едно,а реалноста друго
...Мицко е тип на политичар "Кога ќе пораснам,би сакал да бидам",такви ги имаме за извоз
Автоматски споено мислење:

...харизма = 0, визионерство = 2+, дипломатија = уште ја знае само дефиницијата за неа
...но има,моќно арамиско лоби позади себе :D
воено искуство = 5 +

1653232182947.png

лјупцо заев и груевски ковачевски и бранко дали имат војска идено

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.434
Поени од реакции
10.364
Ако владава ја заеба работата и не се држи до ветените 2804 ден. за вработените од сите сектори и скалесто покачување на платите поради зголемената минимална плата, мислам дека Мицко ќе одржи протест(кој знае каде), но допрва ќе следат штрајкови....голем сенароден протест...нека се крсти во штрајкувачите.
Овој ко што е неспособен за организација, досега мајка не родила.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.434
Поени од реакции
10.364
Ако владава ја заеба работата и не се држи до ветените 2804 ден. за вработените од сите сектори и скалесто покачување на платите поради зголемената минимална плата, мислам дека Мицко ќе одржи протест(кој знае каде), но допрва ќе следат штрајкови....голем сенароден протест...нека се крсти во штрајкувачите.
Овој ко што е неспособен за организација, досега мајка не родила.
Да се самацитирам...Владава што не заеба, не заеба, па и очекувано од такви преваранти, во очи те гледаат и лажат ко ѓупци, но прашањето е сега - Дали и Мицко ќе заебе со протестот?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040
воено искуство = 5 +

лјупцо заев и груевски ковачевски и бранко дали имат војска идено
Господинот Груевски е екс боксер во средна категорија. Го очекуваше завидна кариера али во последен момент фати воз за политика, и успеа колку толку да донесе некој пламен среќа во ова сивило.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Во историјата на партијата ваков лош водач немало.
Патриот на батерии, збори едно прави друго.
И он ли почна со нашата земја, мојата земја, земјата? Кажи бе мисир кажи Македонија што се плашиш.
За жал само Апасиев остана човек што се спротиставува на сите. Овој е еби ветре.

2022_06_02_20_17_05_Facebook.png

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.199
Поени од реакции
5.420
Да се самацитирам...Владава што не заеба, не заеба, па и очекувано од такви преваранти, во очи те гледаат и лажат ко ѓупци, но прашањето е сега - Дали и Мицко ќе заебе со протестот?
Никако да ми текне што сака Мицковски да постигне со протестот...помагајте, што е „кваката„ со протестот? Ќе падне ќурката? Ќе падне Талат? Ќе запре поскапувањето? „Севернава„ ќе стане „Македонија„? „Граѓаните„ ќе станат „Македонци„? „Севернава„ ќе ги укине санкциите кон РФ? Платата ќе ми биде 5000 Евра минимуН?

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.311
Поени од реакции
3.697
Никако да ми текне што сака Мицковски да постигне со протестот...помагајте, што е „кваката„ со протестот? Ќе падне ќурката? Ќе падне Талат? Ќе запре поскапувањето? „Севернава„ ќе стане „Македонија„? „Граѓаните„ ќе станат „Македонци„? „Севернава„ ќе ги укине санкциите кон РФ? Платата ќе ми биде 5000 Евра минимуН?
Сака и тој дел од колачот, крадат ама бар градат не е изрека од титово време, од пред 10 години е...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323
За струјата како последниот пат.

Kajgana Shop

На врв Bottom