Големиот брат - нова сезона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.050
Поени од реакции
8.361
ќе има кавги и тепачки нема да се поднесуваат Србите со Хрватите заедно во една куќа

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Од ова по глупа работа нема.
Што е интересно у гледање некој како спие 24/7 ?
-.-"

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Како иде сеа?.. треба да се пријавиш и на 25ти да одиш на аудиција? или таму кога идеш се пријавуваш на лице место и идеш на аудиција?

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
Сите сте хејтери на форумов да, а надвор од него главна тема ви се дада Фикрет и чичко Алириза и како тоа и искочила цицката на Катерина у survivor. Зголемуваме рејтинг на Србиве - се слагам, немаат никаква цел и спијат 24 саата и тоа се слегам, али што да се праи у оваа ебена доба коа надвор времево е налик на она у Москва и ако искочиш само ќе се здобиеш со бронхитче некое. А, знаете каков народ сме ние сеирџиски и не треба да се срамиме од тоа какви сме нели?

Како и да е кремац сум и ќе глеам, оваа година нема да праам снешко пред маало. ;)

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Мене ова шоу ми е една голема мизерија, само се пцуат, се караат, се тепаат односно ја покажуваат својата невоспитаност и идиотизам. Ништо посебно не гледам во шоуто, ништо позитивно, поарно ќе се отспијам отколку нив да ги гледам како спијат..

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Ако не го гледате ова шоу, зошто кога се даваше минатиот Велики Брат со Вики и Кики, темата беше најкоментирана на форумов? Ако не ви се допаѓа, не знам зошто воопшто влегувате во темава

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438

Ваљда оваа ќе биди во шоуто т.е претставник на Македонија :))

..само не ми е јасно, оваа сезона не е ВИП, а личноста која ќе ја прествавува Македонија е актуелна мис, јесте да никој не ја знај, ама сепак под ВИП треба да се води :))))

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
не е интересно по 100 пати да го даваат.. исти курац раслично паковање!!!

Член од
25 септември 2010
Мислења
28
Поени од реакции
1
хАХА САМО ВИКААТ НАСКОРО НАСКОРО НИШТО ИЧ..

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Досадно е веќе, како што кажа Александар иста песна на друг глас. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom