Сите сте хејтери на форумов да, а надвор од него главна тема ви се дада Фикрет и чичко Алириза и како тоа и искочила цицката на Катерина у survivor. Зголемуваме рејтинг на Србиве - се слагам, немаат никаква цел и спијат 24 саата и тоа се слегам, али што да се праи у оваа ебена доба коа надвор времево е налик на она у Москва и ако искочиш само ќе се здобиеш со бронхитче некое. А, знаете каков народ сме ние сеирџиски и не треба да се срамиме од тоа какви сме нели?
Како и да е кремац сум и ќе глеам, оваа година нема да праам снешко пред маало.
Мене ова шоу ми е една голема мизерија, само се пцуат, се караат, се тепаат односно ја покажуваат својата невоспитаност и идиотизам. Ништо посебно не гледам во шоуто, ништо позитивно, поарно ќе се отспијам отколку нив да ги гледам како спијат..
Ако не го гледате ова шоу, зошто кога се даваше минатиот Велики Брат со Вики и Кики, темата беше најкоментирана на форумов? Ако не ви се допаѓа, не знам зошто воопшто влегувате во темава
Ваљда оваа ќе биди во шоуто т.е претставник на Македонија )
..само не ми е јасно, оваа сезона не е ВИП, а личноста која ќе ја прествавува Македонија е актуелна мис, јесте да никој не ја знај, ама сепак под ВИП треба да се води )))
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.