- Член од
- 16 февруари 2012
- Мислења
- 53
- Поени од реакции
- 174
bidejki sum levak i sega sakam da kupam akusticna gitara dali nekoj moze da mi kaze dali moze da se promenat zicite za levak? dali ke ima nekoj problem ako se promenat
Ти со мислиш ќе има разлика ? логика ортак .... исти ку*ац друго паковањеbidejki sum levak i sega sakam da kupam akusticna gitara dali nekoj moze da mi kaze dali moze da se promenat zicite za levak? dali ke ima nekoj problem ako se promenat
Раката не мојш да ја смениш помини со нова кобилицаdeka deneska u edna prodavnica mi rekoja trebalo i kobilica da se menjava i mn dr rabote i da ti kazem pravo me premisli a bev resen da kupim take
Не гледам која врска ја има кобилицата за левак/деснак... само жиците ги местиш во обратен редослед и дрнкај со леваdeka deneska u edna prodavnica mi rekoja trebalo i kobilica da se menjava i mn dr rabote i da ti kazem pravo me premisli a bev resen da kupim take
Јас имам акустична гитара за леваци од Јамаха до МКЦ шо е. Ќе си отидеш таму, ќе си ја нарачаш, ќе почекаш некое време дур ти ја напраат и ќе си ја земеш.bidejki sum levak i sega sakam da kupam akusticna gitara dali nekoj moze da mi kaze dali moze da se promenat zicite za levak? dali ke ima nekoj problem ako se promenat
so pare si ga zel ???Јас имам акустична гитара за леваци од Јамаха до МКЦ шо е. Ќе си отидеш таму, ќе си ја нарачаш, ќе почекаш некое време дур ти ја напраат и ќе си ја земеш.
Искрено да ти кажам, не знам. Не ги давав јас парите...so pare si ga zel ???