Геријатриски метал

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
И така. Си бил еден внук и на своите баба и дедо им рекол: Ако сакате внук ви да носи петки од школо, ќе треба да му исполните една мала желба. Ќе ви пуштам една песна од моите а вие играјте на неа како ќе ви дојде....
Видеото каде што бабата и дедото „денсаат“ и бенгаат - клик ТУКА

Преземено од он.нет
 

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
хаахха бабата и звуци испушта :)
 

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.013
Поени од реакции
7.612
хаахха бабата и звуци испушта :)
лооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол..........

јас почнав да се движам кога ги видов како денсаат :) нездрави се жими мене..

Someone didn't take his pills for the day :)
 

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.580
Поени од реакции
2.582
Може и тие го измислиле ова танцување :pos2:
 

faraon

БОГ
Член од
31 јануари 2007
Мислења
17.777
Поени од реакции
21.128
Лудило,лудило...
 

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
хахахахаха ѕверови
 

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Јас би да ги поканиме за некоја подобра свирка.
Има да се собери народ//////Охохоооооооооооооо
 

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.203
Поени од реакции
5.129
лаааааааааа :pos:
 

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.058
Bang your head!:pos2::pos2::pos2:
Ме мрднаа стариве од смеење:pos:
 
П

Паган-др

Гостин
ахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахах :pos:
 

wot

њ
Член од
20 мај 2008
Мислења
18.777
Поени од реакции
31.879
Бабата. :eek:jea::eek:jea::eek:jea:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom