Ја ги послушав форумџииве со taft и сум задоволен, иначе цената е 184 денара кутиче од 75 mlгледам сите "Taft" може ли да ми кажете колку чини ?
Да да се користи исто како гелот, се става на рака може и вода ако сакаш зависи до косата, само не ставај многусе става на рака со малко вода и после на косата или на друг начин ги правите јас оти прв пат ке пробам..
И јас го користам ова.Порано користев гел и почна да ми се оштетува косата па престанав да користам некое време никакви зацврстувачи за коса, па после 3-4 години пак почнав да користам али само Восок многу е подобро од гелот.. ваков користам Прегледај го приврзокот 39120
Презадоволен бидејки после употреба косата ти е ногу нормална и чиста нема остатоци од тоа што си ставал восок изгледа ногу природно а после ставање гел косата ти е замрсена и мора да ја миеш ако сакаш повторно да ставешИ јас го користам ова.
До сега сум задоволен од него, порано користев гел, но не е тоа, тоа.
не се раствара со ништо туку само ставаш на раката размачкуваш и ставаш на косата и ја обликуваш како сакашсе става на рака со малко вода и после на косата или на друг начин ги правите јас оти прв пат ке пробам..
сигурно ке те бендисаат девојчињата од школофала на сите... утре ке го пробам за школо
Кај се продава Schwarzkopf Osis+ за мажи? Хибрид од гел и восок. Не ја влажни и не ја згуснува косата, туку само и дава форма.Користев гел во прекумерни количини порано, ама сега користам или Subrina brilliant cream, или некој од восоците на Taft или Schwarzkopf, и причината поради која што почнав да ги користам наведените наместо гелот, нормално е бидејќи гелот е поштетен, а друга работа е што даваат многу поубав мирис на косата, даваат сјај и ја оформуваат и ја задржуваат посакуваната форма исто како и кај гелот, со таа разлика што не ја стврднуваат до тој степен.
Пред неколку месеци пак му се вратив на одвратниот гаден гел бидејќи ме мрзеше да одам до DM за пастата која еден пост погоре ја имам пишано лани летото.
Но денес јас пробав од Schwarzkopf пастата. Taft Texture Fiber Paste онаа 6 најаката.
Паста нешто најдобро што сум користел. Какви гелови, какви глупости. Од гелови опаѓа косата и косата ја прави да свети како мрсна и тој ефект најмногу го мразам кога ќе видам на коса а најнервирачки ми е што геловите косата ја лепат премногу до степен да кога поминеш со раката низ коса имаш чувство како да го кинеш влакното од корен.
Со паста е сосема обратен ефектот па сум премногу задоволен.
Не е премногу скап 150 денари го купив во една продавничка парфимерија а во Тинекс беше намален малце мислам 149 денари