Зошто??nikako ni pod razno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако јас бидам со некој, значи сум во брак, и умирам така....Прашање на темава, ама од перспективата на другата странка:
Дали сакате партнерот со кој ќе одлучите да го проведете остатокот од животот да биде среќен? А после Вашата смрт?
Maлце ти е, хм, неуба теоријата.Ти пак умре да дознаеш зошто па зошто.
Зашто? Да му јебем матер зашто.
Ај ќе пробам да ти објаснам... Резултат не е гарантиран
Имаме пар. Љубовта умира. Се разведуваат. Цепаат даље со други партнери и живеат среќно до крајот на нивните животи со други партнери - добра приказна. И реална.
Имаме пар. Љубовта е жива. Арно ама, еден од партнерите умира. Божја желба, јебига. Во овој случај повторниот брак со друг партнер ми нема смисла бидејќи кога би ми се случило мене мислам дека све нејзино јас би барал во другата. А другата ќе го нема сето тоа бидејќи нели - е друга. Заебано би било кога на "неприроден" начин би дошло до наша разделба и да се очекува да продолжам понатаму ко ништо да не било. Повеќе ми е нелогично за да се случи такво нешто отколку да се замарам со тоа дали е правилно или не. Едноставно ит дазнт фит.
Да не спомнувам што жена ми би ме прогонувала додека не цркнам и јас за да ја дружам во другиот свет ))
Принц еве ве реши во еден пост, сега најубо да се заклучи темава и да оди во архива.Ти пак умре да дознаеш зошто па зошто.
Зашто? Да му јебем матер зашто.
Ај ќе пробам да ти објаснам... Резултат не е гарантиран
Имаме пар. Љубовта умира. Се разведуваат. Цепаат даље со други партнери и живеат среќно до крајот на нивните животи со други партнери - добра приказна. И реална.
Имаме пар. Љубовта е жива. Арно ама, еден од партнерите умира. Божја желба, јебига. Во овој случај повторниот брак со друг партнер ми нема смисла бидејќи кога би ми се случило мене мислам дека све нејзино јас би барал во другата. А другата ќе го нема сето тоа бидејќи нели - е друга. Заебано би било кога на "неприроден" начин би дошло до наша разделба и да се очекува да продолжам понатаму ко ништо да не било. Повеќе ми е нелогично за да се случи такво нешто отколку да се замарам со тоа дали е правилно или не. Едноставно ит дазнт фит.
Да не спомнувам што жена ми би ме прогонувала додека не цркнам и јас за да ја дружам во другиот свет ))
Безвезно ми е поставено ова "Дали оправдувате?". Немам јас што да оправдувам или да не оправдувам. Ваквите работи не одат по шаблон. Што би било кога би било...Па нема што многу да се пишува, прашањето е јасно- Дали оправдувате втор брак на вдовец или вдовица?