Поголема е веројатноста да најдеш временска машина со која би се вратила назад во 2000-та и би купила Тин шема, со која би го добила и CD-то.mi treba pomos kade mozam da go najdam CD-to od Vrcak,prasav vo jugoton go nema,ili pak nekoj da ne go ima da mu go kupam
Ke proveram ama neznam dali go ima ako voopsto go nema vo jugoton takvi mesta,da ti go kupamКое цеде? Јас го имам „Во твоето срце“
На пазарче или слични места кај што има цедиња вака по тезги сигурно се наоѓа![]()
Нее, не го продавам извиниKe proveram ama neznam dali go ima ako voopsto go nema vo jugoton takvi mesta,da ti go kupam
Тин ШемаПоголема е веројатноста да најдеш временска машина со која би се вратила назад во 2000-та и би купила Тин шема, со која би го добила и CD-то.
Pisi mi sto ke napravisСе сеќавам дека го видов во купиштата цедиња кај мајка ми. Ако го најдам викендов гратис ќе ти го дадам
cd nemam, ama dobar del od negovite pesni gi imam na pc vo mp3 format.mi treba pomos kade mozam da go najdam CD-to od Vrcak,prasav vo jugoton go nema,ili pak nekoj da ne go ima da mu go kupam