Времена инвалидска пензија

Член од
24 јануари 2023
Мислења
3
Поени од реакции
0
Сопругот беше 12 месеци на боледување со дијагноза канцер лимфом и имаше извршено две операции на кичма со плочки е фиксирана истата и има трајни последици со ограничена подвижност, беше упатен на инвалидска комисија и му дадоа времена пензија за 2 години, а сега има закажан контролен преглед и во меѓувреме пред еден месец е трансплантиран со матични клетки и терапија која се уште ја пие и користи Зефикс лек за хепатитис,се движи со помагало ,корсет и мислења,коментари што може да очекуваме понатаму,совети и сл.
 
Член од
24 јануари 2023
Мислења
3
Поени од реакции
0
Сопругот беше 12 месеци на боледување со дијагноза канцер лимфом и имаше извршено две операции на кичма со плочки е фиксирана истата и има трајни последици со ограничена подвижност, беше упатен на инвалидска комисија и му дадоа времена пензија за 2 години, а сега има закажан контролен преглед и во меѓувреме пред еден месец е трансплантиран со матични клетки и терапија која се уште ја пие и користи Зефикс лек за хепатитис,се движи со помагало ,корсет и мислења,коментари што може да очекуваме понатаму,совети и сл.
... какво е објаснувањето за лекот зошто го прима?
... какво е објаснувањето за лекот зошто го прима?
Лекот Зефикс се користи од хепатитис Б.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom