Вработување за студенти

Член од
15 февруари 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Skam da otvoram tema za vrabotuvanje za studenti. Dali postoi nekoja maldinaska, vladina, nevladina, studenska ili bilo kakva organizacija koja im pomaga na studentite da najdat rabota. Tuka ne mislam na onie kvazi organizacii koj postojat, na koi internet stranata ne im fukcionira, kancelariite postojano se renoviraat a na telefon se nedostpni. Sekade vo svet, duri i kaj nasite sosedi postojat poveke rabotno organizacii, agencii ili zadrugi, koj naogaat vrabotuvanje za mladi studenti. Tie mozat da bidat za nekolku meseci, preku raspustot ili preku celata godina. Imam pominato dost casovi vo prebaruvanje na vakvi moznosti no site nasi organizacii se zanimavaat so politika. Nekolku nudat rabota vo USA i stranstvo i volontiranje. No sto e e so tie sto sakaat da rabotat i nesto da zarabotat. Pa dali nekoj znae nasto poveke za ovaa tema?!
 
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Koзби...а да побараше малце на Кајгана...па после да бараш работа....али ај ќе ти се прости...Мислења: 1
 
Член од
15 февруари 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
A ti da ne se pravis tolku pameten! Napomnav deka sum baral i po net i po forumi i po firmi. Ako imas nesto pamatno kazi ako ne, ne zamaraj so gluposti.
 
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Сеа ми е јасно зошто не си можел да најдеш ништо...па ти си барал на погрешно место, плус тоа се гледа дека неќеш да се потрудиш(тешко на тој што ке те прими во фирма):pos2:
Еве јас побарав нешто за тебе и тоа само на Кајгана...повели
1.Можности за вработување и студентска пракса во македонскиот телекомуникациски сектор

2.Како да заработиш пари на нет !

3.Нема работни места или нема кој да работи?

"Огласи" за работа

Како да заработите на интернет – за оние кои немаат свој вебсајт и не сакаат да имаат

И запомни за друг пат: Трудот секогаш се исплати
 
Член од
15 февруари 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Mene mi e jasno deka tvojot trud e zaluden i deka si beskorisen za ovaa tema. Ako dobro procitas jas ne baram sajtovi za zarabotka preku net, i ne mi trebaat dr. temi na koj se razgovara za vrabotuvanje. Za praksa i vrabotuvanje vo opratorite znam i toa ne e nova informacija, no toa e za studenti od 4 god. pa nagore. A sto treba da pravat drugite?! So ovaa tema pobarav informacii za organizacii i agencii specijalizirani za vrabotuvanje na mladi. AceMaus, mislam deka treba da se grizis za sebe bidejki tesko ako ponatamu ne gi razbiras rabotite taka kako sto se napisani i mozes da me postedis od tvojte glupavi soveti i komentari. Znaci uste ednas se bara organizacii i agencii koi posreduvaat vo vrabotuvanje za mladi i studenti. Ne sakam ovaa tema da prerasne vo prepukuvanje i sarkasticni komentarii, tuku vo razmena na informacii i iskustva, pozitivani i negativni.
 
Член од
15 февруари 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Dobro be luge, nikoj ni zbor da kaze za ovaa tema. Nikoj nisto neznae, ili nisto nepostoi kaj nas ili site mudro si molcat. Nema veze povazni se izborite politikata i razni dr. gluposti.
 
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Па како ќе ти каже, кога не си љубезен :)
 

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.109
Оние кои се заинтересирани за работа во странство - нек се пријават на ONLINE JOB FAIR.
Во прашање е саем за работа кој го организира Словачката IAESTE
регистрирајте се и стапите во контакт со потенцијалните работодавачи
http://dniprilezitosti.onxpo.com/#/kiosk/index/home
 
Член од
5 април 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
што е IAESTE?а за рабта со не барас на најдиработа,добра работа милион има, има и страници кај што мозишда се регистрираш да напишис што знајс па ко ке се објави оглас на неа ке ти сигне порака во маил. нова е elancer.mk se vika
 
A

Antigona

Гостин
ОГЛАС за практична настава во ПроКредит Банка во Тетово

Потребни услови за аплицирање:

  • студенти во третa или четврта година на студии

  • познавање на работа со компјутер (Microsoft Office)

  • комуникативна личност со силни интерперсонални вештини, тимски играч, флексибилен
Практичната настава ќе биде со времетраење од8 часа дневно во период од еден до три месеци.За практичната настава избраните кадидати ќе добијат паричен надоместок од 6000 денари месечно.

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме испратетeго вашето CV на англиски јазик на job@procreditbank.com.mkсо назнака “За практична настава - Тетово” не подоцна од 15.05.2015 година.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.
 
Член од
10 јануари 2019
Мислења
2
Поени од реакции
0
Супер работа за студенти кои се екстровертни и сакаат да работат продажба. Плата од 300 евра плус бонус. Работа ноќна смена.Важно е да има добро познавање од англиски јазик или било кој друг од главните странски јазици. Нема потреба од искуство, даваме комплетен тренинг на самата работа. Аплицирајте на следниов линк за работа. https://www.exai.com/company/careers
 
Член од
10 јануари 2019
Мислења
2
Поени од реакции
0
Супер работа за студенти кои се екстровертни и сакаат да работат продажба. Плата од 300 евра плус бонус на секоја продажба од 10%. Работно време 16:45-00:45. Важно е да има добро познавање од англиски јазик или било кој друг од главните странски јазици. Нема потреба од искуство, даваме комплетен тренинг на самата работа. Аплицирајте на следниов линк за работа. https://www.exai.com/company/careers
 

Kajgana Shop

На врв Bottom