Во кој период сакате да живеете?

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
гледаф еден филм прееска па можда времето на Клеопатра, во Египет...интрестинг

Член од
27 септември 2008
Мислења
98
Поени од реакции
3
Во иднината едно 100 години сигурно би сакал да живеам, секое време си нуди убави работи, ама не е важно времето важно е како го гледате светот.:tv:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Во времето на Александар Македонски :wink:

Член од
10 април 2008
Мислења
52
Поени од реакции
1
Во времето на Александар,би сакал да бидал во прва линија на фалангата,и би сакал штит и меч и да колам се пред мене

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
mn pati imam razmisluvano na ovaa tema,sakam da ziveam vo..ne znam kako se vika toj period..koga se nosele onie raskosni fustani,pa postoele lordovi,vojvodi i sl.ama ne ovde kaj nas tuku vo anglija,irska ili francija
И јас исто...мислам дека тој период е најубав....:pipi::pipi:

C

cige

Гостин
Од музички аспект би сакал да бидам во Сиетл некаде 88-89 па натаму. Периодото кога започнувал гранџот.

А инаку би живеел во 18 век во Русија. Во книги што имам прочитано многу ми се допаѓа тој период.
а што всушност е специфичното во Русија во 18 век?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
сакам во барокот... или во ренесансата... данте бокачо хахах
или во англија во времето на шекспир... т.е. доцната ренесанса...
фаца е...

Член од
30 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
9
хммм .. . кога би се запрашала би сакала да живеам во камено време ...баш би сакала да знам како било тогаш ... :vozbud:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
хммм .. . кога би се запрашала би сакала да живеам во камено време ...баш би сакала да знам како било тогаш ... :vozbud:
Многу интересно, особено за вас жените. Стани во 5 сабајле, нахрани ги дечињата тро диви бобинки, расчисти низ пештерата хаосот од оргијата вчеравечер, спреми тро слонско за ручек, направи дете, легни да спијаш. Авантури.

Инаку би сакал да живеам 100 години од сега, чисто да видам шо измет сме станале.

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
во камено време за таму сме таму мислеле само да јадат и да се ебат животински инстинкт

Kajgana Shop

На врв Bottom