Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.305
Поени од реакции
10.314
Не ги поштуем овие патетики ама вечерва се потсетив на тебе после долго време,башка времево и на самоубиство може да те натера плус недела.Како и да е , немам нешто многу да кажам, не си ми ни љубов повеќе чисто имаш респект за тоа што си и во што прерасна.Се појави во погрешно време едноставно. Биди среќна и биди ти , тоа е најважно.
 
S

StormRage

Гостин
Сивиот ноември, ебани 5 години поминаа. Ова време, поднакиснати улици. Деца ебате, лименка пиво, зезање, очи кои некогаш сјаеја ко ѕвезди. Надеж и слични глупости на кои гледаш напред со некоја цел. Мислиш дека е за цел живот, мислиш дека не може да биде подобро, а уште не можеш да замислиш како би било ако сето тоа го нема. Бам, дел од секунда, времето запира. Крв, парчиња стакло и останати успорени снимки веќе некако како низ магла, бунило. Сите чувства обземаат во исти ебан момент да не знаеш што треба и зошто. Реакција на избезумена фаца ко: шо е ова, што сега или едвај се сеќавам што беше. Следна слика: ходници, бели мантили... И наредно, поминале неколку месеци, секое чувство избледело, се што било се исполнало со празнина. Ништо не допира. Таман да се вратиш меѓу „живите“, сметаш дека нешто вреди, повторно и повторно те убиваат, уништуваат. Сите емоции останаа таму некаде, разлеани по мокриот асфалт и никогаш не успеав да си ги соберам целосно. На крај, кога после толку време, знаеш дека некој вреди да му дадеш се, не можеш, сфаќаш дека одамна те „убиле“... А уствари веќе ништо не може да те убие.

Дождов е сјебана работа маме му ебам, не знам зошто толку го обожавам, ама сум сигурен во тоа зошто го мразам.
 

IZA

Член од
5 април 2012
Мислења
12
Поени од реакции
12
Te mrazam te mrazam te mrazam seljak eden glupav!!!!!!!! Drugarite se najbitni, se e pobitno od mene, osven jas i ti i nasata sreka.Do koga ke ja ubivas ljubovta so ja imam kon tebe be budalo edna do koga??????Do koga mislis deka ke te trpam vakov?Da se vrakas koga sakas da ides kade saka i da pravis so sakas??? Samo baras od mene neso da prifatam i da smenam a ti so prais be??? Si se potrudil za neso????Si napril neso da sum srekna NE!!!!!!! Samo neznam koga stana tolku sebicen, koga se smeni tolku?Ama znaes sto, ova nema da trae uste dolgo, smaceno mi e od se veke, nemam sila da se boram za nisto ni da te molam da odime negde zaedno ili da pravime nesto zaedno.Mozes da pravis sto sakas veke samo da znaes deka me gubiis.Uste mnogu malce ostana za da se razdelime zasekogas.

p.s Zal mi e samo sto nikogas ne si go ispolni vetuvanjeto deka ke se smenis i so sam se lazese a i mene me lazese deka si se svestil. :(
 

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.536
Поени од реакции
14.669
Пет дена не мислам на тебе и после едно утро како ова ќе ми ебе и сон и се и од глава нема да те извадам.

Не сум сигурен дали ќе бев поарен чоек ако не те запознаев или не.
јбг никако не иди
 

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
first-birthday.jpg


Го дочекавме и тој ден 1 годинка веќе проодевме, ни никнаа запчиња и почнавме да си гугаме. :rolleyes:

Фино лепо помина една година убаво, прекрасно и со многу молење за јадење :pipi: пошто бикчето секогаш сака вагата да биде најадена а вага како вага незнае кога да јаде и што да јаде :pos: не може да се одлучи. :D Доста случувања и пред се многу убави моменти. Друго би додал уште некоја годинка врска потоа се знае едно мажуле и една сопруга :pipi: ако господ ни даде господ и да не благослови со едно детенце најсреќно чоече ќе сум :rolleyes: и така една година за арно за убаво помина и наредните години и се останато за арно убаво и нека ни се множат. :love:

Да се почестиме со една песна

 
Член од
14 ноември 2014
Мислења
4
Поени од реакции
1
Жал ми е што не ми веруваш, се надевам дека ќе го решиме овај проблем бидејќи не знам како да бидам без тебе.

Те сакам премногу. :(
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.858
Поени од реакции
34.891
Среќа прво го изгледавме "Егзорцизмот на Емили Роуз" , па се скаравме. Ако ништо друго барем ме топлеше цела вечер , мочло. :love:
 

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
znam deka nekogash si i tuka ,znam deka me chitash ...no shto da ti pisham ? deka te sakam ?
nemozam ! zoshto ? pa ne sum te videla ?no se nadevam deka naskoro izmeshanite chustva nema da se del od nas ....togash ke znaeme poveke ...ke kazeme poveke ...ke slushame poveke ...sega dovolni se zborovite od pesnata...ne bih ja bilaja od brena
 

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
pozdrav do tebe ...se nadevam ke go prochitash i ova ...sakam da ti kazam deka mi nedostigashe ,no sega si tuka ...se raduvam ..eve i pesnicka ...
 

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Обожавам кога после овие напорни денови ќе се гушнеме и ќе си легнеме и за без врска ќе се изнасмееме ко мали деца. Ти си ми се во животов!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom