Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Ти сменет?
Абе ти мене ме лажеш или себеси?
Попрво Мајкл Џексон ќе воскресне отколку ти да се смениш.
Ти не се менуваш. Само што сега почнуваат да ти сметаат сите бивши, сето минато кое е за никаде и не знаеш како да се ослободиш.. Од толку лажење веќе не знаеш што каде и кај која си излажал..

Епа не ти попуштам, па последно да ми е пичка ти материна.
 
Член од
6 јули 2013
Мислења
86
Поени од реакции
204
Љубовче мое,
Како што рече и самиот, има работи кои ти сакаш да ги скриеш, а јас ги знам ама и двајцата се правиме дека нема ништо. И обратно.
Жал ми е што од мене не можеше да го скриеш изненадувањето за Нова година, ама уште се правам дека не знам ништо. Веројатно и ќе глумам изненадена кога ќе ми ги покажеш авионски карти,но навистина сакам да одиме таму.
Да отидеме и да не се вратиме. Да останеме засекогаш јас и ти.
Блиските нека ни дојдат на гости. :D
 
Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Љубов..имам нешто да ти признаам. Ти не си само совршен и идеален за мене, се уклапаш во се што осеќам, правам, како размислувам..Ти си ист ЈАС, но не е тоа што го криев..Тајната е Мислам дека ти си ТОЈ!
Те сакам љубави..
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.641
Поени од реакции
13.091
Што кога ни 31та буква од азбуката не се доволни да ги опишам сите спомени кои ме прегазуваат во моментов? Што кога едно смотано петолиние е маргинализиран систем кој е невозможен да се пише една симфонија на чувства? Што ако секое вдишување и издишување се стреми да застане кога погледите ни се пронаоѓаат? Кажи ми ја логичната следственост на случувањата од својот зачеток до крајот и одма ќе те побијам со своите нелогичности дека крај и не постои. Не го гледам, не во овие и слични околности.
 

wot

њ
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.501
Поени од реакции
33.642
You so wanna be a keeper! :cautious: Fala za drzenjeto srekja na rati. :ROFLMAO: Worked.
 

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464

Ти си тајна што смртно ме занима! :pipi:
Ама наскоро ќе те разоткријам и едвај чекам да дојде тој момент иако навлечена сум на твојата мистериозност хуху :)
 
B

BrunoFresh

Гостин
Нешто доста добро кажано, го оставам на истиот јазик затоа што изгледа моќно...цитирам:
Prošlo je nekoliko mjeseci, a meni kroz glavu prolazi svaki dan . Nisam te vidio , niti čuo . Ne gledam druge žene niti razmišljam o njima. Oni prijatelji koji znaju o čemu je riječ ne mogu shvatiti. Oni ljudi koji ne znaju se čude što se sa mnom dešava.Netko dolje napisao " nisi me voljela , nisi me htjela " . Ti si mene voljela a nisi me htjela. Pitam se zašto , ne znam da će mi kad biti jasno. Samo znam da te nikad neću prestati voljeti. Lako je reći da ima i drugih... takvih kao ti ne.
"Heto sam samo da joj sapnem posljednji put da je bila moje sve. Pazi mene 'bila'. Zapravo, bila i ostala moje sve, al' jebes ga."
 

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Секоја вечер заспивам мислејќи на тебе, а секое утро се будам на истиот начин...и незнам како да го наречам ова- љубов или копнеж за твоите прегратки!!!!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom