Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
24 декември 2013
Мислења
448
Поени од реакции
621
Veruvajte vo intuicija,taa nikogas ne laze.
Nikogas ne mozev da si objasnam zosto tolkav beleg mi ostavi so godini se do momentot koga te pregrnav posle cetvrtok vek. Muabetot isto manipulativen kako I posledniot vo minatoto.
I znaj deka sekoja misla za tebe bila zaludno potosheno vreme. Sega mozebi ne mi e najsjajno,idealno,romatichno itn.,no imam mir. Mir koj mi e potreben vo zivotot da zaspivam I da se budam.

Член од
18 јули 2023
Мислења
18
Поени од реакции
34
Разочаран од појавата наречена љубов но пред се од луѓето што глумат посветеност,поврзаност и разбирање а уште повеќе од луѓето што појма немаат што сакаат во животот.

ruller

Expert
Член од
5 септември 2011
Мислења
455
Поени од реакции
257
Zaspivavme zaedno, se budevme zaedno, rabotevme zaedno, jadevme zaedno, SE pravevme zaedno.... Sega mi pravis muabeti kao polosi od dalecni poznanici da sme i jas treba da ti odgovaram na istiot nacin za nicie dobro a se znaeme dvajcata kako nikoj drug, eh zivote ploco rasipana...

Член од
20 април 2023
Мислења
623
Поени од реакции
1.368
Zaspivavme zaedno, se budevme zaedno, rabotevme zaedno, jadevme zaedno, SE pravevme zaedno.... Sega mi pravis muabeti kao polosi od dalecni poznanici da sme i jas treba da ti odgovaram na istiot nacin za nicie dobro a se znaeme dvajcata kako nikoj drug, eh zivote ploco rasipana...
treat her like a bitch ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom