Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
746
Поени од реакции
984
Секогаш го гледам твојот анален отвор додека те работам на доги стајл
 
Член од
27 јануари 2018
Мислења
375
Поени од реакции
1.231
Добив толку многу пораки, од луѓе кои со години ги немам видено, од луѓе кои не ги познавам, луѓе кои одвоиле 1 минута од своето драгоцено време да ми честитат празниците.
Очекував една мала скромна порака од три зборови - среќна нова година, барем толку заслужив после се што ми приреди.
Каде ти беа пријателите тебе вчера, нели имаше вредни луѓе околу тебе? Зошто те извисија? Зошто остана сам на таа ноќ, што толку многу ти значеше?
Да те извиисев јас, ќе ми се скараше и за тоа.
Допрва ти ќе бидеш сам, а не ти се ситам, само ми е жал.
Ме разочара М. многу.
 

wot

њ
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.501
Поени од реакции
33.643
Come on Superman, say your stupid lines...

Kритични утра.

Заебано било да се разбудиш во кошмар.

Дури и кога си спремен за истите, конзистентноста не си дозволува да ме изневери. Figures. Првата утринска светлина секогаш ги обеледенува сите стравови, двоумења и несигурности. Дури ни во комбинација со јегер не сме веќе порно, туку само аплифицирано на све од поназад. Drunk you wouldn't even touch me. И упорно во тој прозор од темнина до комплетна утринска светлина пробуваме да ги протнеме сите проблеми, решиме и заборавиме. Како дете на игралиште играјќи баскет до последните светлини, претходниот пат го гледал кошот, следниот кога пробал да поентира веќе е темно и не се гледа ни каде е воопшто, ама тој сладок денајл, само поради нешто што до скоро те исполнувало и не сакање идење дома е тоа што ме sаботира мене. И нас. Очајно обидувајќи се во тој прозор, како crash course, да се санира, да се поентира, пречекувајќи ги првите зраци. Критични утра, а најпоразително - изброени.

И додека спиеш во моментов, тука, до мене а јас го гледам глупион предлог од клубот love actually на корвус, се давам во себе-обезвреднување и критикување толку што ти во твоите најдобри денови не знаеше да го постигнеш. Неколку мисли, неколку неизустени реченици ми трчаат низ мозокот како румба роботот за чистење во празна соба само без алгоритамот, упорно удирајќи рандом од ѕид во ѕид како да мислат ќе излезат и ќе го пробијат мојот череп со секој ебен контакт, пред да ги одбијам назад и навнатре во непознат правец во еден суров круг на повторливост, воопшто не се ни осудувајќи да се смогне сила да се кажат, препуштајќи ја цела продуктивност на тебе, закрепнувајќи за двајцата додека жонглираш неколку големи животни oдлуки и евенти, како шампион. Колку е лошо што се гордеам?

Извини.
Те сакам.
Повеќе секси си ми вака ослабнета.
Аnd... maybe we outfucked it, ipak... <3
А, повторно, во ветената земја, легално напраени.
And there goes the lines. From mr. too nice to anybody. Ebate shitty likot. Iskluci me.
 
Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Ми фали некој сосема непознат човек со кој би те зборувала за тоа што правиш во мене последниве шест месеци.
Со никој те немам зборувано онака како што сакам.
Веројатно бидејќи ќе добијам скептични погледи од секаква природа.

На двајца го имам големото те сакам кажано и за исто толку и чувствувано.
Ама никогаш не бев комплетно нивна. Затоа што сум лајно.

Освен за тебе.
Не гледам други. Не помислувам на други мажи. Не пишувам со никој друг.
Немам очи за друг, само за тебе.
Само за тебе.

13 години со мажи и еве не знам што ме снајде на 27 години, но си го сакам да ми се врте како маче околу мене и да преде цел живот.
 
Последно уредено:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.306
Поени од реакции
10.320
Посебна си за мене во се она што го правиш.Немаше нешто појако од она кога ќе ја изнудев насмевката на твоето лице.Можеби дозволив да ми станеш се и затоа сеа е погадно од било што.Биди си така , но време е да продолжам да си ја бркам работата.Не ми е жал што те запознав и времето што си го потрошивме , само се што сакам сега да ти кажам е пријатно и се најдобро.
 
Член од
17 јануари 2019
Мислења
1
Поени од реакции
1
Кога кажав дека љубовта е како бесилка, не мислев нужно дека е нешто лошо. Љубовта е ризикот да се биде повреден. Да се биде среќен, да се биде исполнет. Ризик е, ама вреди. Исто така, е и процес. Се гради нов свет, сосема од почеток. Ако се добри основите, ќе успее. Многу е поважно човек да се научи да дава љубов, само така може да се изгради една силна врска.
 
Член од
15 јуни 2013
Мислења
129
Поени од реакции
295
Т. дали понекојпат мислиш на мене, на нашето што беше и што го имавме...?
 
Член од
15 јуни 2013
Мислења
129
Поени од реакции
295
24.01.2009, Сабота
Обична сабота како и сите други. По ништо не се разликуваше од сите досегашни: истите фаци, истата музика и истото место. Со еден збор досадно. Бев излегол надвор на цигар пауза. Додека се ситев на димот од цигарата ја здогледа како М. доаѓа кон влезот со една девојка. Таа девојка беше ти Т. Уште кога те видов, јас знаев дека сакам со тебе да бидам и со тебе останам. Колку беше само убава. Сум бил со доста девојки пред тебе но ти Т. успеа што ниту една дотогаш не успеа да направи: ме маѓепса со поглед, со насмевка, со љубезност. Ме жигоса! Во истиот тој момент ме жигоса како никоја друга досега да те носам за навек в моето срце. Срце кое после тебе не припаѓа на никоја како што припаѓаше тебе. Можевме сега заедно да бидеме заедно, по можност со наша рожба но тоа е што е. Не знам дали така ни било пишано но знам дека и ти малку да се потрудеше од твоја страна, сега да оти ќе можевме да бидеме заедно. А сега моја љубена, биди среќна каде и да си и со кого и да си иако повеќе ништо ме знам за тебе но се надевам дека си среќна и си добро. А јас, ќе продолжам да пишувам за тебе уште доста време. Никојпат Т. никојпат не успеав и не верувам дека ќе успеам да те заборавам...
 
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.122
Поени од реакции
15.937
Многу ти ги мразам црните маици кога сум во пмс. Дури и мислам дека е намерно. :cautious:
Сеедно, еби се, и ти и маиците.
 
Член од
9 август 2014
Мислења
420
Поени од реакции
980
Мислам дека после скоро 4 години, ќе пукне тиквата, но не по моја заслуга. За жал, еден од двајцата има слаб карактер очигледно. А реално мислев дека може да има нешто сериозно... :unsure:
 

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Се' уште си материјалот од кој се исткаени моите соништа. Во меѓувреме морам да се задоволам со барање барем на фракција од она што ти претставуваше за мене во разни твои сурогати. И понатаму останува горчлив фактот што космосот спои, а потоа раздвои две толку сродни души. И по декада и нешто секоја клетка од моето битие се наежува при споменот на тебе. Проклето е тешко да живееш само од споменот на личноста која ја сакаш повеќе од себеси. Нејсе, само ти да бидеш среќен.
П.С. Се надевам се' уште ја слушаш нашата омилена група. Те чекам на нивниот концерт, ма кога и да било тоа...
 
Член од
18 февруари 2019
Мислења
1
Поени од реакции
3
Кога во темнината ти се создаваат линии и сенки врз твоето лице за кои секогаш мислам дека се од страв, како твоето лице да ја насетува првата светлина и мисли дека ако повеќе се згужва - потешко ќе се протне светлината, па потешко ќе те разбуди. Така некогаш ми почнува денот. Со грижи. А јас, иако знаејќи дека таа светлина најверојатно го буди третина од населението, сепак се надевам, ако навистина се потрудам и го посакам силно, дека би можел, ако не, барем на малку, да го одоговлечам моментот. Демек ќе се успорат зраците и покасно ќе стигнат до тебе специјално, само затоа што мислам дека јас најмногу го сакам тоа. А мoжеби и успевам.
 
Член од
9 јануари 2011
Мислења
24
Поени од реакции
9
Jas sum ptica so skrsheni krilja,sakam da letam visoko vo beskrajnite sinila na neboto, sakam silno da gi gushnam oblacite i da go razleam moeto smeenje kako beli biseri vo nebeskata shir...isto kako shto toa nekokogash go pravev...No ne, nemozam da letam, moite krila se skrsheni...ponekogash lujgeto cudno me gledaat so pogledi polni prashalnici na koi neznam da odgovoram, na toa mu vozvracam so siroka nasmevka polna so ljubov...ama pak cudni pogledi. Sakam da gi zaboravam takvite pogledi, da zaboravam na cudnite lujge..Nekogash mi uspeva i vo toj zanes na zaborav jas sum povtorno srecna, se smeam, delam nasmevki, delam toplina so moitee oci, gi guskam lujgeto i posakuvam da se site srecni, no ne ...i togash kako da im smeta mojata sreca...Ponekogash nepoznati lica me prashuvaat kako mozam da sum srecna koga nemozam da letam???...a jas tivko im odgovaram: samo beskrajno go sakam zivotot...Ponekogash silno placam od bolkata na moeto pajganje, ama toa go pravam tivko nikoj da ne gi vidi moite solzi, togash silno me boli srceto, me boli teloto, me boli dushata poradi moeto skrsheno krilo...i ako nekoj me vidi jas povtorno kriejci ja bolkata delam shiroka nasmevka. Togash se javuva coveckata zavist zoshto toa sum srecna!!!!..A koga bi mozele da sfatat kolku se tie srecni shto gi imaat svoite krila,shto mozat beskrajno da letaat, da letaat i da gi gushkaat oblacite, sonceto, da go gushkaat zivotot kako shto toa jas go pravam i bez moite krila...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom