Вицови со сличности и разлики

BoB The Butcher

Unchachable
Член од
2 ноември 2008
Мислења
0
Поени од реакции
4
Ајде луѓе кажувајте вицови со сличности или разлики

Која е разликата од обичен и свински грип?
- При обичен грип луѓето киваат „апчиху“, а при свински „апчи-квииик“.
 

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
221
Што е сличноста меѓу оваа и друга глупа тема?
И двете ќе завршат во Канта :kez:

Барем почни со виц, мачка ли му питерина :)
 

faraon

БОГ
Член од
31 јануари 2007
Мислења
17.382
Поени од реакции
20.483
Што е разликата помеѓу жена и грк?
Колку и да ги трошиш никогаш не можиш да ги потрошиш!
 

BoB The Butcher

Unchachable
Член од
2 ноември 2008
Мислења
0
Поени од реакции
4
Што е сличноста помеѓу жена и ролетна?
-И од двете бел ден нема да видиш. :pos2:

Која е разликата помеѓу кокошка и плавуша?
- Кокошката мирува, а плавушата рипа на јајцата.:pos2:
 
Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.054
Поени од реакции
6.439
Виц на денот: Машка глава!
Една женска клетка залутала во машката глава, и што ќе види, празна глава.
- Има ли некој овде? - викнала женската клетка...
Почнала по малку да се загрижува, и повторно викнала?
- Еееееј, постои ли некоја жива клетка овде!!!?
Никој не и одговорил, бидејќи се осетила многу осамена пробала по последен пат на цел глас:
- Eeeeeej, има ли некој овде??!?!?
Тогаш се слушнал глас од далеку: Еееееј, симни се долееее! Сите сме тука!
 

BoB The Butcher

Unchachable
Член од
2 ноември 2008
Мислења
0
Поени од реакции
4
Која е сличноста меѓу дупната гума и педер?
- Колку и да ги пумпаш, никогаш не можеш да ги напумпаш.:)
 

faraon

БОГ
Член од
31 јануари 2007
Мислења
17.382
Поени од реакции
20.483
Што е разликата помеѓу Македонец и Грк?
Македонецот ебe жени, а на Гркот му ја ебат жената.
 
C

cige

Гостин
Како се вика бивша девојка на грчки?
- Nea Biva
 
Член од
13 март 2009
Мислења
1.823
Поени од реакции
1.546
Koја е сличноста меѓу вибратор и соја ?
И двете се замена за месо
 
Член од
12 септември 2016
Мислења
32
Поени од реакции
7
- Која е разликата помеѓу дедо Мраз и Евреинот?
- Насока по која минуваат низ оџак ...
 
На врв Bottom