Веројатност за љубов на прв поглед

Верувате во љубов на прв поглед???

• Да

Гласови: 196 65,1%
  • Не

Гласови: 105 34,9%

• Вкупно гласачи
    301

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Верувам на љубов на прв поглед, но таа љубов нема шанси, ако не се случи и втор, и трет, и четврт, итн. поглед.

Треба многу погледи и други работи, за љубовта прво да може да се развие и да се одржи. Само еден поглед не е доволен сам по себе.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.125
Зависно како ви е дефинирана љубовта.
Ако ви е, кога видете некоја Кармен Електра по патот речете би оставиле се за неа, љубов. ОК.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Па од негде верувам ја на сите убави девојки истот им го мислам o yeah

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Не верувам.Тоа не е љубов..значи дека кај личноста ти се допаѓа само физичкиот изглед(бидејќи сеуште го немаш запознаено).

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Верувам затоа што речиси секогаш ми се случува. Знаеш дека си заљубен затоа што нешто ти го кажува тоа, дека тој е тој и дека ќе ти се допаѓа одредено време, а воедно, водве тоа е чувство на љубов спрема некого :smir: Потребата да го имаш покрај себе и да го запознаеш, да му се фрлиш во прегратка уште истиот момент...едноставно тоа во тебе го создава она прекрасно чувство :pipi:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Јас се заљубив на прв поглед пред една недела... :back:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Кратко и јасно НЕ ВЕРУВАМ

Член од
8 јули 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Nma lubov na prv pogled. Mozit da ti e simpaticen duri i ubaf no vednas da se zalubis nema sansi to e moe mislene za lubof mislam deka e potrebno poveke vreme .

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Можно е,има и верувам во љубов на прв поглед.Тешко е малце да се стигне до тоа,ама постои таа љубов.

Член од
3 декември 2008
Мислења
78
Поени од реакции
6
Не верувам во љубов на прв поглед. Според мене ова чувство се раѓа врз основа на карактерните особини (иако физичкиот изглед е прво нешто кое секој го забележува) и дали истото ќе прерасне во цврста врска зависи од однесувањето на двајцата партнери, нивните ставови и секако очекувања. Не ми се случило досега, а верувам нема ни во иднина зашто на прв поглед освен физичка атракција не може да се почувствува повеќе (мислам на онаа "вистинска" љубов)

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.436
Поени од реакции
5.129
Да верувам, зошто да не?

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Ne ic ne veruvam ,koj kako no ne se zaljubuvam vo izgled taka da kaj mene toa ne pali :pipi:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.267
Поени од реакции
2.268
Уууууу верувам и тоа како во љубов на прв поглед. И има ми се случено, ама не излегло ништо сериозно! Иначе најинтерено ми беше кога буквално се заљубив во Логан Том(капитенката на женската американска одбојкарска репрезентација!). ГЛедав одбојка само за неа да ја видам.

Едит: Ова со Логан Том беше на 12-13 години....

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Зависи можеби има можеби не, се зависи до погледот, агол, дали имаш диоптер, преспектива, дали е во затемнета или осветлена локација, близина, дали е нашминкана, дали е убаво секси облечена , дали е убаво секси облечена во случај да е слечена, дали во новчаникот и се вртат иљадарки или стотки.

За тоа си има критериум и принцип кај мене и нема заебанција, затоа не сум бил разочаран од сите мои досегашни партнерки.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
lubov na prv pogled nema sansa, mozebi simpatija:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom