Веб дизајн помош (совети, трикови, алатки итн.)

Член од
10 март 2022
Мислења
138
Поени од реакции
141
Здраво, има ли некој од вас искуство со Webflow? Дали сте морале да си играте со кодот на страна која што првично била дизајнирана во Webflow и дали сте имале потешкотии со тоа?
На кратко, Webflow е програма за правење на веб сајтови без да кодирате, фактички само ги повлекувате елементите кој ви требат и ги местите на страната, секако дека не е се така лесно како што звуче, мора да ви е добро структурирана страната и да знаете некој основи на html/css.
Mozebi podobro e prasanjevo da go postavis vo grupata it firmi i praksi vo skopje. Tuka i onaka gledam ne odgovara nikoj. Inaku ne sum koristel Webflow, gledam tutorijal vo momentov i navistina mi se dopagja. Generalno se sto e zamena za racno pisuvanje html i css mi se dopagja.
 

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
758
Поени од реакции
1.207
Дечки, не знам дали е соодветното место за прашањево: ми треба добар курс за UX/UI дизајн. Гледам кај Brainster има, некое искуство со нив? Друг предлог да ми дадете?
Фала :icon_mrgr:
 
Член од
3 март 2021
Мислења
150
Поени од реакции
194
Da zamolam, ako moze nekoj da mi pomogne kako da instaliram adobe creative suite na najednostaven nacin
 
Член од
20 февруари 2021
Мислења
62
Поени од реакции
28
Pomosh ! Beginner designer tuka, vo lice im pretstaviv na klienti nekoi dizajni. Kako da im preporacham za naplata sega? Preku online plakanja od nashive banki, kesh, Payoneer?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom