Ваши кошаркарски идоли?

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.179
Поени од реакции
6.415
За разлика од многумина кој ќе ги наведат Коби,Леброн итн. јас имав некој помалце познат играч. Се работи за Џејсон Вилијамс,играше у Сакраменто кога почнав да пратам кошарка. Потоа 2004-5 негде и Коби Брајант. Иначе еве прилог едно видео од Џејсон Вилијамс

(Elbow pass-от пробав преку 1000 пати да го имитирам,ама слабо ми одеше :pos:)

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
One and only, со него израснав, него и ќе го раскажувам доживотно како еден од најдобрите атлети/спортисти кои играле било каков спорт. Засекогаш..

Член од
3 декември 2013
Мислења
19
Поени од реакции
8
Kevin Garnett, Charles Barkley, Blake Griffin, Larry Bird, Bo Mccaleb i Petar Antic ;)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.141
Поени од реакции
2.971
Ricky Rubio.

Дефинитивно ми е задоволство да го гледам Рики, која визија ја има за игра, какви асистенции, најомилен играч ми е уште од млади години кога играше во Барселона.

Член од
3 декември 2013
Мислења
19
Поени од реакции
8
Ricky Rubio.

Дефинитивно ми е задоволство да го гледам Рики, која визија ја има за игра, какви асистенции, најомилен играч ми е уште од млади години кога играше во Барселона.

Riki e talentiran super klasa igrac, kosarkarska inteligencija i atletska figura kako malku legendarni Beli playmejkeri, kako Jerry West, Bob Cousi, John Stockton, a vo stil na igra i izgled mnogu lici na Pete Maravich i stabilnost na Mirza Delibasic;)!

Член од
24 мај 2012
Мислења
104
Поени од реакции
44
Дејан Бодирога, и не сум имал можност да го гледам но од youtube видеата и кажувањата на постарите дефинитивно Дражен Петровиќ

Член од
20 декември 2013
Мислења
3
Поени од реакции
2
Македонец:Врбица Стефанов
Европа:Дражен Петрович (бог да го прости)
НБА:Мајкл Џордан,Дерик Роуз,Шек,Коби,Ајверсон и Картер

Kajgana Shop

На врв Bottom