Б‘лгарски език :)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.580
Поени од реакции
27.105
Нај-древната професија - проститутка.
Втората древна професија - крадец.
Третата древна професија - политик - резултат от естествената симбиоза на п'рвата и втората.
 

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.580
Поени од реакции
27.105
Видове (шведска) тројка:
Македонска: Двама правјат секс, третијат лежи с нож в корема.
Руска: М'ж, жена и мечка.
Студентска: Двама правјат секс, третијат се прави, че спи.
Гр'цка: Двама убеждават трети, че правјат секс, тој се прави, че им вјарва.
Италианска: Двама говорјат, че ште правјат секс, третијат с'што говори нешто.
Немска: Двама правјат сeкс, третија следи, дали нормите се изп'лнјават
според стандартите.
Еврејска: Двама правјат секс, третија урежда правата за изл'чване.
Арабска: Двама правјат секс, третијат подготвја динамита и изјавлението.
Албанска тројка: двама правјат секс, трети им пази дрехите.

Анадолска тројка: двама м'же и един м'ж.
Б'лгарска: Един прави секс, другите двама му дават ак'л.
Втора б'лгарска: Един прави секс, другите двама му завиждат.
Пернишка: Голф тројка
 

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.580
Поени од реакции
27.105
Малката ми д'штерја се прибира от училиште и се оплаква, че ја боли стомах. - Сигурно заштото е празен - казвам аз. - Мај трјабва да сложиш нешто в'тре. Сјаштата вечер на гости идва шеф'т ми и се оплаква, че го боли глава, - Сигурно заштото е празна - отговарја компетентно д'штерја ми. Мај трјабва да сложиш нешто в'тре...
 

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.580
Поени од реакции
27.105
полицај спира автомобил, којто минава с 80 км/ч к'дето максималната допустима скорост е 60 км/ч.
- Излизај от колата!
- Не мога бе, старши, тука всичко е п'лно- едни наркотици, едни истории... Ако отворја вратата, ште се разсипјат.
- Излизај веднага!
- Абе, една бомба имам на дјасната седалка, ште вземе да гр'мне.
- Излизај!
- Ама на задната седалка карам едни пушки- самоделки, ште гр'мне нјакоја.
- Излизај или ште стрелјам!
- Недеј бе, човек! Два трупа имам в багажника.
Полицајат се шашка и вика подкрепленија по радиото. След малко пристигат баретите и изкарват шофьора от колата.
- В колата има наркотици!- вика полицајат.
Баретите проверјават- нјама ништо.
- И бомба има на дјасната седалка!
Проверјават- нјама ништо.
- И пушки...
Гледат- нјама пушки.
- И трупове в багажника!
- ја отварјај багажника!
Отварја шофьор'т и показва:
- Ето нјама трупове! Вие к`во го слушате тоја полицаи бе, тој оште малко ште каже, че с'м превишил и скоростта?!:pos::pos:
 

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.580
Поени од реакции
27.105
Какво е "Рајат на Земјата"?

- Да живееш в англијска к'шта с градина (разбирај имaние), да се храниш с китајска кухнја, да получаваш американска заплата и да имаш јапонска жена.


Какво е "Адoт на Земјата"?

- Да живееш в јапонска к'шта (разбирај 30 кв. ), да се храниш с англијска кухнја, да получаваш китајска заплата и да имаш американска жена.
 

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.580
Поени од реакции
27.105
- Абе, шофьоре, што не тр'гваш бе? Седем и двајсе стана, на билета пише седем и петнајсе.
- Ами качвај се на билета и тр'гвај!
Реплики на п'тници в автобус от Пазарджик за Пештера

A сега песента на металика "and nothing else matters", или ти повече не си ми мајка.
-DJ в дискотека:pos:
--- надополнето: 11 јануари 2014 во 07:41 ---
:eek::pos:


--- надополнето: 11 јануари 2014 во 07:43 ---
 

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.580
Поени од реакции
27.105
Жена изневерјава на м'жа си и се моли:
– Господи, направи така, че м'жа ми ништо да не разбере! - след което чува глас:
– Добре, но след време ште се удавиш!
След време тја печели от лотаријата презокеански круиз. Кораб'т започва да пот'ва, а жената пак се моли:
– Господи, нали нјама заради мен да издавиш всички на кораба! - и пак чува глас:
– Цјала година с'м ви с'бирал, курви !:pos:
 
Член од
17 јануари 2014
Мислења
572
Поени од реакции
830
The Girl Next Door / С'седка за секс (2004)

http://zamunda.net/details.php?id=222546&hit=1
Коментар под торентот:
- гледал с'м го поне 6 п'ти и не ми омр'зва
- Този филм го имам много е јак теглете гледајтего!!!
- Алиша карти в филма !!!! Филма е супер добро качество и изобшто всичко му е на 6 ! ВеДнАга 5*тицка.
:)
А најјако ми е кога ќе речат ДУПЕТО (задник,газ) :D
 

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.580
Поени од реакции
27.105
- Тате, баба каза днес да ходиш из апартамента без джапанки.
- А зашто?
- Изгубила е нјаколко игли, и иска да ги намериш!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom