Za slikanje kako odat terminite si birash koga moze ili random koga kje se padne togasVtornik podignato graždanstvo denes se slikav
Lele kolku si vickast.. se pomocav od smeenje lelelelelelle.... kako li ke zaspijam sega.Сонце! Убаво си правеше пауза и те немаше... па почнаа укази да летаат, ајде има и други што чекаат укази... време е за голем одмор!![]()
Ke ti pisev od nekna, ama zaboraviv. Vo vrska so vozackata... Ne znam dali si zapoznaen, no ako si so adresa na Lege 6 nema da mozes da ja prefrlis na bugarska, treba da najdes druga adresa. Da te potsetam, za sekoj slucaj.Ekipo vcera se slikav za 5 minuti zavrsiv rabota i vo sreda ke mi go pratat pasost i licnata karta ...... Za vozacki prasav posto jas gi imam B,C,E ke moze posle 6 meseci da se preflat do togas so MK ke se sluzime... Pozdrav i imajte ubav den
Не ти убив никој за да ме мрзиш толку и да ми мешаш најмило! Сепак моето ниво, интелект и капацитет се сосема различни од светот кај што ти живееш! Да си ми жив и здрав и од мене простено ти еLele kolku si vickast.. se pomocav od smeenje lelelelelelle.... kako li ke zaspijam sega.
Aj ti odi zena ti i deteto gledaj si gi, ocigledno malku vreme im posvetuvas so ogled na toa deka 24/7 gi pratis sto ke pisat lugjeto tuka.
Podignat ti e ukaz, so srekja i ti posakuvam edno mrsh od tuka.
Jas ne ti mesam najmilo, niti go navrediv tvoeto najmilo, niti mi bese toa namerata. Samo gledam deka mnogu sakas da se kontras ovde i da se prajs interesen. Imas zena i dete, znaci seemen covek si a vremeto go trosis tuka popuvajki i pravejki se pameten. Toa mi bese muabetot i te zamoluvam nemoj poveke da mi se prajs pameten ili vickast i staj me na ignore ako ne mozes da me citas. Pozdrav.Не ти убив никој за да ме мрзиш толку и да ми мешаш најмило! Сепак моето ниво, интелект и капацитет се сосема различни од светот кај што ти живееш! Да си ми жив и здрав и од мене простено ти е![]()
Najdobar!Nikola od radisani Dali e dobar posrednik?
Нема потреба да те ставам на игноре, очигледно во реалноста каде што живееш си ставен и сфаќаш дека тука на форумот таму каде што завршуваат твоите соништа започнува нашиот реален живот и ќе те оставам да не те игнорирам чисто да видам до каде можеш да одиш и надминуваш себе! Верувам во твоите способности и со секој нов пат воспоставуваш нови стандарди и истите ги надминуваш. не си сопирлив и ќе продолжам да гледам како го пробиваш дното! Секое добро... ако имаш нешто да ми реплицираш те молам пиши ми порака не е должен форумов твоето недоразбирање спрема мене да го чита и да ја поприма енергијата....Jas ne ti mesam najmilo, niti go navrediv tvoeto najmilo, niti mi bese toa namerata. Samo gledam deka mnogu sakas da se kontras ovde i da se prajs interesen. Imas zena i dete, znaci seemen covek si a vremeto go trosis tuka popuvajki i pravejki se pameten. Toa mi bese muabetot i te zamoluvam nemoj poveke da mi se prajs pameten ili vickast i staj me na ignore ako ne mozes da me citas. Pozdrav.
Лепото, тој твој инает само покажува колку си себичен и колку заради ВАКВИ просеравања на темата некој не може да дојде до права информација.Da, sekoj den za inaet ke pisuvam oftopik, znam deka ti ide na zivci zaso si so slaba psiha.![]()
Koga sakas togas ides jas bev vcera okolu 12:00h po bg vreme nemase gužva za 5 min zavrsivZa slikanje kako odat terminite si birash koga moze ili random koga kje se padne togas
Ma nemoj.. Koj te izlaza tebe toa? Od kade tebe ovaa informacija-dezinformacija?Ke ti pisev od nekna, ama zaboraviv. Vo vrska so vozackata... Ne znam dali si zapoznaen, no ako si so adresa na Lege 6 nema da mozes da ja prefrlis na bugarska, treba da najdes druga adresa. Da te potsetam, za sekoj slucaj.Pozdrav.
![]()
Kolku ubav esej. Imas 5+ od mene.Лепото, тој твој инает само покажува колку си себичен и колку заради ВАКВИ просеравања на темата некој не може да дојде до права информација.
Страници и страници наназад луѓе споделуваат реални искуства и проблеми од на терен - и ТОА е сега најважно.
Не си ти и твоето манијакално его да малтретираш недолжен народ.
Не е ова чат, поприлилчно сериозна тема е и тука идат луѓе со мака.
Така да, во недостаток на модератор фино те молам да одјебиш бидејќи ако ти се погледнат постовите немаш НИКАКОВ допринос ниту за луѓето кои имаат мака, ниту пак за темава.
Затни се, почекај (како и сите други) да ти излези указот и не туку мрси муда на секое.
Не те личи да изиграваш ајван ако тоа не си.
Nisto, samo odis u sredec na salter na 1 sprat i davas pasos, tie od ministerstvo elektronski prakjaat do sredec se.Планирам во петок да одам во софија да земам Указ и да поднесем за енг. Ако некој сака да напише што се пишува на формулар за енг. Фала