Oh zlaten toj sho sakal, i jas sakam taka..mi odgovarautre da go pocna noemvri dobro bi doslo
Ke cekash dodeka da dobiesh ukaz,kako i jas sto cekam isto od dekmvriOd Dekemvri 2020 na ovoj status, dali nekoj znae uste kolku treba da se cekaПрегледај го приврзокот 297643
Само да не паничари како тебе и да не пиши секој ден на темата непотребни постови ПРЕД да добие указ, пошто како што чекаат по списоците 300 луѓе така чека и тој и ти. Седете, не ја трупајте темата со временски прогнози за да не се губат постовите си списоци и квалитетни информации па после кој и да дојде нов да треба да листа 400 страници од типот „Леле нема укази“ за да дојди до бараната информација.Ke cekash dodeka da dobiesh ukaz,kako i jas sto cekam isto od dekmvri
Rekov vekje ne se zalam,nitu komentiram negativni rabotiСамо да не паничари како тебе и да не пиши секој ден на темата непотребни постови ПРЕД да добие указ, пошто како што чекаат по списоците 300 луѓе така чека и тој и ти. Седете, не ја трупајте темата со временски прогнози за да не се губат постовите си списоци и квалитетни информации па после кој и да дојде нов да треба да листа 400 страници од типот „Леле нема укази“ за да дојди до бараната информација.
Пошто ем луѓето се мрзи да бараат, ем вие што паничите не може крајот да ви се најди.
Учи јазик додека пишуваш тука бадијала постови.
Тетка ми на скоро 60 има помало нив на паника од тебе. Најсериозно.
*(Ако те теши, указот веќе ти е потпишан, само што не е објавен. Доколку и тоа не ти е утеха и не е потпишан тогаш ќе бидеш потпишан до 15 јуни сигурно, а до крај на јули објавен или во текот на август објавен - со оглед на тоа КАКО и КОЛКУ ќе се работи таму со изборите). Во секој случај 2020 за побрзо од очекуваното ќе биде исчистена.
Олабај се.
Kosi bate, bravo..Eden i edinstven strog chlen ni si..Ako nema ko tebe ke ne sulat od nepotrebni komentarni i negativna energija.. Samo ostro v'gluzdoj haha zlaten toj, ubavСамо да не паничари како тебе и да не пиши секој ден на темата непотребни постови ПРЕД да добие указ, пошто како што чекаат по списоците 300 луѓе така чека и тој и ти. Седете, не ја трупајте темата со временски прогнози за да не се губат постовите си списоци и квалитетни информации па после кој и да дојде нов да треба да листа 400 страници од типот „Леле нема укази“ за да дојди до бараната информација.
Пошто ем луѓето се мрзи да бараат, ем вие што паничите не може крајот да ви се најди.
Учи јазик додека пишуваш тука бадијала постови.
Тетка ми на скоро 60 има помало нив на паника од тебе. Најсериозно.
*(Ако те теши, указот веќе ти е потпишан, само што не е објавен. Доколку и тоа не ти е утеха и не е потпишан тогаш ќе бидеш потпишан до 15 јуни сигурно, а до крај на јули објавен или во текот на август објавен - со оглед на тоа КАКО и КОЛКУ ќе се работи таму со изборите). Во секој случај 2020 за побрзо од очекуваното ќе биде исчистена.
Олабај се.
Заврши работа брат?Inaku da ve informiram deka mojot Ukaz 73 bese objaven na 26.05... a potpisan e na 23.04 ... Mesec i 3 dena do objavuvanje
Stvarno se preteruva, zar ocekuvas deka barselona ne javil ako zavrsil, sto ne opteretuvate site so nepotrebni raboti, pobaraj gi prvo postovite na barselona, pa ako vidis deka nema odgovor pisi. Ako te mrzi toa da go pravis pisi mu privatana poraka, Navistina ne ste fer, gledate da si napisete sto sakate vo monentot bez da vi e gajle za site drugiЗаврши работа брат?
Друже ај уживај никој не те праша тебе ништо. ПоздравStvarno se preteruva, zar ocekuvas deka barselona ne javil ako zavrsil, sto ne opteretuvate site so nepotrebni raboti, pobaraj gi prvo postovite na barselona, pa ako vidis deka nema odgovor pisi. Ako te mrzi toa da go pravis pisi mu privatana poraka, Navistina ne ste fer, gledate da si napisete sto sakate vo monentot bez da vi e gajle za site drugi
Do petok da iscistat i Mart i da spijam raatA zadutre dekemvi ![]()
Kad ti se smeniloPocnata procedura 2019-ta godina, lani vo korona vreme vo Avgust na intervju i sega se smeni vo ova:
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.