- Член од
- 22 јануари 2020
- Мислења
- 186
- Поени од реакции
- 462
brat nemoj vaka site sme pod stres narocito jas, lesno e da kazes dajte malku pozitiva site nie saakame da dobieme ukaz sto poskoroJas ne rekov deka e informacija,samo level na nervoza 3000
brat nemoj vaka site sme pod stres narocito jas, lesno e da kazes dajte malku pozitiva site nie saakame da dobieme ukaz sto poskoroJas ne rekov deka e informacija,samo level na nervoza 3000
Abe vo pravo si ama vekje nemam nervi,postapkata ja pocnav vo 2017 i uste cekam i cekam,vekje ne mene na site im e smaceno.brat nemoj vaka site sme pod stres narocito jas, lesno e da kazes dajte malku pozitiva site nie saakame da dobieme ukaz sto poskoro
daj boze da e taka i jas mislam deka sakaat da gi iscistat tie sto im izlegol ukazПонеделнички ќе си тргне работава, сега имаат гужва што подигаат. еве ќе видите
Nikoj so tocnost ne moze da ti kaze. Pogotovo posle poslednite nekolku turbulentni meseci kade imase periodi so meseci da ne potpisat ukaz i posle vo 2 nedeli 2 meseci da iscisat naednas. Imas lista na site na forumot sto cekame pratija ja listata si odi so red i cekaj si da dojde tvojot datum.Zdravo
Prv pat podadov dokumenti vo dekemvri 2017
Intervju na 14 Fevruari 2019
Plus odneseni dopolnitelni dokumenti
Polozitelno sum od 11 Dekemvri 2020
Odprilika koga da ocekuvam ukaz? Poz
Po 10 godiniZdravo
Pa barem tagni meВидите бе луѓе, нормално е сите да сакате пасош и ќе добиете. Без паники само.
Си имаат таму некој ред и ние се обидуваме цело време да им влезиме во "шемата" - но очигледно си тераат работа луѓето.
Ете кој очекуваше толку укази веднаш да се објават. Јас не. Вие?
Значи си потпишуваат и прават измени во процедурата за и самите тие да си олеснат.
Така да, помалку нервоза, помалку споделувања инфо од "посредници" и претпоставки - повеќе инфо од на терен.
Како што и Биго ви кажа, како што и јас ви пишав погоре... читајте малку меѓу редови и НЕ прашувајте исти прашања по 5 пати. Кој има потпишан указ патот под него правец Софија. Ете толку е едноставно.
Другите мукла и чекајте ред.
Дајте еднаш како возрасни да се понашаме.
Нека пишат тука само инфо од терен оние кои биле или веќе се Софија, а останатите дајте да се стрпиме малку.
Сите ќе не/Ве биди.
Трпение само (и без офтопик).
Хахахаххахахахахаха ама биди мирен сега и ти хахаха.Pa barem tagni me![]()
Dobro e rabotiХахахаххахахахахаха ама биди мирен сега и ти хахаха.
Од моб сум незз тагови дали излегуваат океј. Од лаптоп кога сум нема гајле (прегледно е).
@Bigo работи сега?
@marin.skp беше Софија по пасош?
Ми се смени на овој статус на 31.12.2020. бројчето ми е 162хх/2018По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство
Во среда сум Софија.Хахахаххахахахахаха ама биди мирен сега и ти хахаха.
Од моб сум незз тагови дали излегуваат океј. Од лаптоп кога сум нема гајле (прегледно е).
@Bigo работи сега?
@marin.skp беше Софија по пасош?
Mesecov bi trebalo..eventualno sledniovZdravo
Mene mi se smeni avgust 2020 a intervju 15.04.2019 i uste stoi kako tvojot status.Prasuvam sto e rabotata ne odgovara nikoj a sekoj den proveruvam pozz.