Koliko ja razumem, kancelarija viceprezidenta je odvojena od Ministarstva pravde i parlamentarni izbori ne bi trebalo da uticu na potpisivanje ukaza.Tetka mu e izgleda Jotova pa znae deka ke ima 3 meseci zastoj
Koliko ja razumem, kancelarija viceprezidenta je odvojena od Ministarstva pravde i parlamentarni izbori ne bi trebalo da uticu na potpisivanje ukaza.Tetka mu e izgleda Jotova pa znae deka ke ima 3 meseci zastoj
Za toa i vikam razbral ama ne dorazbral samo da se tropa gluposti (glavno novite clenovi) i onaka cel forum go fana korona od dezinformaciiiKoliko ja razumem, kancelarija viceprezidenta je odvojena od Ministarstva pravde i parlamentarni izbori ne bi trebalo da uticu na potpisivanje ukaza.
Logicno e bate... Kazav vo eden moj post koga Se raspravav so @Bibo slabo kje ima ukazi, daj boze Da ima turbo ama.... Kazuvuvam zatoa sto dodeka bev vo procedura jas istovo Se desavase I taka Da ova e moja analiza... Sega daj boze Da gresam pozzzZa toa i vikam razbral ama ne dorazbral samo da se tropa gluposti (glavno novite clenovi) i onaka cel forum go fana korona od dezinformaciii
Ne siri dezinformacii, od kaj ti e ovaa vest? Nekoj ti kaza,? procita nekade,? taka ti tekna,? sakas da stvaras panika i da nerviras nekoj? potkrepi so dokaz nesto koa tvrdeš. PozUkazi nema da ima do 15 maj do formiranje na nova vlada,izjava od min za pravda!
Abe otepajte go odmaNe siri dezinformacii, od kaj ti e ovaa vest? Nekoj ti kaza,? procita nekade,? taka ti tekna,? sakas da stvaras panika i da nerviras nekoj? potkrepi so dokaz nesto koa tvrdeš. Poz
Ako ne može ili ne saka da pomogne barem da ne odmagaAbe otepajte go odma![]()
Abe drugar mene mi se placi jas sum na red za ukaz ama ke se smeam so drugo heheAko ne može ili ne saka da pomogne barem da ne odmaga
Ииии, сликан.Ќе update утре.
*03/04 е всушност 4-ти март. Сум ги сменал бројките. Оф...
Kolku vreme ti rekoa od slikanje do pasos?Ииии, сликан.
Битола.
Пасошот/лк-то за месец и пол.
Преголема гужва во Битола, иначе. Да, сите се услужија како треба, но дефинитивно како народ не внимаваме на ред и поредок. Тешко да се научиме на било каков ред во наредните 100 години минимум.
12 mart intervju prepiska br 8806/2019 na poloziteljno sam od prosle nedelje , komisija zaseda otprilike 2 ili 3 puta mesecno uskoro ce promena i kod tebe najvise za dve nedelje puno srece zelim .Интервју 13март2019
Финална 16-17септември уште нема промени
Автоматски споено мислење:
Интервју 13март2019
Финална 16-17септември уште нема промени
Znaci za 1 dan razlike u intervju treba petnaest dana za promenu?12 mart intervju prepiska br 8806/2019 na poloziteljno sam od prosle nedelje , komisija zaseda otprilike 2 ili 3 puta mesecno uskoro ce promena i kod tebe najvise za dve nedelje puno srece zelim .
Ja sam 190×× , a stigli su do 7000. Mesec i po dana sam na finalnoj. Ako ovako nastave da obradjuju 200 predmeta nedeljno, cekacu jos 10 meseci.koji je br tvog dosijea ?