Vo tek so rabotava samo na kajgana mozes da bidesh se drugo e falsh i grupata na fb i grupata u srbijaA koja e grupata na fb ako moze da mi kazete,da ja sledam da bidam vo tek so rabotava.thank you
Vo tek so rabotava samo na kajgana mozes da bidesh se drugo e falsh i grupata na fb i grupata u srbijaA koja e grupata na fb ako moze da mi kazete,da ja sledam da bidam vo tek so rabotava.thank you
Se soglasuvam..... Se drugo e rekla-kazala..... Site se experti vo oblasta..... Najverodostojno tuka....Vo tek so rabotava samo na kajgana mozes da bidesh se drugo e falsh i grupata na fb i grupata u srbija
I jas taka mislam,falaVo tek so rabotava samo na kajgana mozes da bidesh se drugo e falsh i grupata na fb i grupata u srbija
Јас сум 21 мај 2019 уште задолжителна, нов-а си на форумот?Друштво здраво, сакам да ве прашам дали е можно уште да имам статус задолжителна, а луѓе што знам дека беа на истиот датум и после мене на интервју, им се смени во финална. Инаку јас бев на 14 мај 2019.
Ja nakaj 12 otidov i uspeav da zavrsam pred 1. Imase dojdeni od 8 i si cekaa do 12.Zdravo,
Deneska mi se smeni statusot deka mi e stasano Drzavjanstvoto vo Ambasada vo Skopje.
Cekav 1 nedela.
Se javiv vo Ambasada vo Skopje vo 16h, mi se javi edna gospogja, kulturno mi kaza da dojdam da si go podignam drzavjanstvoto od ponedelnik do petok od 10h do 13h, bez da mi napravi nikakov problem, da me otkachi, da mi se isponasha ili da mi reche javi se po 2 nedeli...
Nekoj iskustvo da ima da mi spodeli dali cekal dolgo pred Ambasada ? ili pak iako mu rekle da dojde da ne zavrshi rabota ? Nekoj sovet ?
Dokumentite ke gi sredam znam shto treba da nosam za vo Ambasada.
Dali vo Ponedelnik da otidam porano kaj 9h za da zavrsham rabota do kaj 12h ??
Vi blagodaram,
Pozdrav.
Yoa e tocno kajgana ima najtocen info,ama licno mislam za site statusi za promena se kjucni denovi od ponedelnik do sreda naredna nedela,posto ne rabotat cet i petok,zadnata nedela od godinava ne veruvam deka ke se zamaraat opsto baram taka pokazuva statistikata godini unazad dekemvri mesec...Vo tek so rabotava samo na kajgana mozes da bidesh se drugo e falsh i grupata na fb i grupata u srbija
Ma neka me potpisat tie 3 dena i da mozam da slavam vaka nema da lizga alkoholotDa znaete deka od 24 dekemvri do 27 nema da rabotat bugarskite insitucii,imalo izvestuvanje pred min za pravda,nemalo nikakvo izvestuvanje za kolektuven odmor od 24 dek do 4 januari,sto se sirat muabeti...
So sreka!Да ви се пофалам денес бев да се сликам во Софија, 2 месеци откако го подигнав државјанството во Битола. И самиот бев изненаден што толку брзо излегол матичниот а познавам луѓе што чекаат и по 4 месеци, ова му доаѓа голема среќа сум имал.
Секоја чест и за посредникот, професионалец на ниво(нема да го именувам јавно да не излезе дека реклама му правам, но кој го интересира може во порака).
Не однесе на сликање и таму завршивме за помалку од 15 минути бидејќи немаше воопшто гужва па здравје наредната недела ќе го имам и пасошот па здравје 2021 дим да ме њама
Со среќа и на сите останати што побрзо да завршите.