- Член од
- 6 април 2017
- Мислења
- 323
- Поени од реакции
- 444
Не ми ја кажаа таа опција во конзулатот?!Инаку ќе ја одберев!Сигурно не е нешто многу повеќе пари!Znam deka treba preku ambasada ama tamu si mozel da kazes da ti go pratat preku DHL
Не ми ја кажаа таа опција во конзулатот?!Инаку ќе ја одберев!Сигурно не е нешто многу повеќе пари!Znam deka treba preku ambasada ama tamu si mozel da kazes da ti go pratat preku DHL
XX.4.2019 stoi vo tabelata na bibo kaj vas? Koj e denot vo april na intervjuto?, me interesira deka jas sum na 17.I na sestra mi i se smeni od zadolzitelna vo "По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство".
@Bibo
@ns2094 ?XX.4.2019 stoi vo tabelata na bibo kaj vas? Koj e denot vo april na intervjuto?, me interesira deka jas sum na 17.
?Jebes bugarski pasos za 5 god ke se otkazes
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
55 €€€Не ми ја кажаа таа опција во конзулатот?!Инаку ќе ја одберев!Сигурно не е нешто многу повеќе пари!
javi im se na telefon prasaj gi!Drustvo Eden sovet ili mislenje ke ve molam
Dobiv ukaz treba da go podignam od ambasada vo Skopje,no ja sum so rab vo Germanija znae nekoj da mi kase kako mozam da doznaam dali so sigurnost mi e vo ambasada stignato da zemam denovi od rab I da fakam let za mkd deka e cirkus so karantin
Vi blagodaram na site
I imal nekoj iskustvo za kolku vreme pristignuva pismoto dali e pobrzo?55 €€€
togas nemase ni da ja odberam. kolku vreme se krati?55 €€€
embassy.skopje@mfa.bgDrustvo Eden sovet ili mislenje ke ve molam
Dobiv ukaz treba da go podignam od ambasada vo Skopje,no ja sum so rab vo Germanija znae nekoj da mi kase kako mozam da doznaam dali so sigurnost mi e vo ambasada stignato da zemam denovi od rab I da fakam let za mkd deka e cirkus so karantin
Vi blagodaram na site
Прашај ги дали може да ти ги препратат во амбасада/конзулат во Германија.javi im se na telefon prasaj gi!
За 250€ ти е чудно, а тука на форумов за 30€ (!!!) се имаме дискутирано со луѓе на долго и на широко (БККС потврдата)...Im se cudam na lugeto sto dobile Ukaz,nejkat da dadat 250e da si platat posrednik da si go zemat ukazot da zemat maticen i da se slikaat za pasos,samo na Fb grupata po 10 pati na den isti prasanja kako da go zeeme pasosot pobrzo samo bez posrednik da platime![]()
Mojot posrednik mi kaza ubavo sega e 250e,koga ke se stopli mart koga ke nema policiski cas vo zapadna evropa ke ima navala za podiganje ukazi togas nema da bide 250e ke ripne od 350 do kaj 400 tarifata na posrednicite od podiganje na Ukaz do pasos na raka...За 250€ ти е чудно, а тука на форумов за 30€ (!!!) се имаме дискутирано со луѓе на долго и на широко (БККС потврдата)...