- Член од
- 3 јуни 2020
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 22
Ja vi sum najgolem maler. Intervju 1vi avgust 2017 ushte nema ukazНЕ СУМ ДОБИЛА УКАЗ!
ПРОСТО ГО НАТЕРАВ БИБО ДА МЕ ТРГНЕ ОД ЛИСТАТА. МАЛЕР СУМ ВИ. ПОЗЗ
Ja vi sum najgolem maler. Intervju 1vi avgust 2017 ushte nema ukazНЕ СУМ ДОБИЛА УКАЗ!
Od koga si na polozitelnoJa vi sum najgolem maler. Intervju 1vi avgust 2017 ushte nema ukaz
Ke bide,samo bez nervozi,sto da kazam jas so podadeni dokumenti 2015, intervju 2016 ,godinava tek dobiv ukaz no nikako da go zemam pasosot so ovaa koronava,me fatija site mozni precki no kaj da e ke bide.НЕ СУМ ДОБИЛА УКАЗ!
Епа ја сум од 2012 веќе 8 години !!!Ke bide,samo bez nervozi,sto da kazam jas so podadeni dokumenti 2015, intervju 2016 ,godinava tek dobiv ukaz no nikako da go zemam pasosot so ovaa koronava,me fatija site mozni precki no kaj da e ke bide.
Trpenie spasenie, izgleda se ispukaa za ovoj mesec so ukazi. Utre nov mesec nova nada...Епа ја сум од 2012 веќе 8 години !!!
И затоа неам живци ...
Znaci ova ti e po vtor pat kako podnesuvas,bez gajle denovive ke dobies ukaz.Епа ја сум од 2012 веќе 8 години !!!
И затоа неам живци ...
Да втор пат во 2016Znaci ova ti e po vtor pat kako podnesuvas,bez gajle denovive ke dobies ukaz.
Mnogu ima po vtor pat sto podnesoja i site si dobija drzavjanstva,denovive i ti ke dobies.Да втор пат во 2016
Kolku sto mozev da ja procitam odlukata na min za zdrastvo toa ne se odnesuva na tie sto imaat Bugarsko drzavjanstvo.Spored denesnata zapoved seushte ke treba PCR test za vlez vo BG od MKD, od dolu ke staam link koj saka da si procita, se gleda tocka 5 za dali treba pcr test ili ne.
Da ne e vo zavisnost od koja drzava doagaat,bez test mozat da vlezat no ima karantin 14 dena,mnogu komplicirano napisano.Kolku sto mozev da ja procitam odlukata na min za zdrastvo toa ne se odnesuva na tie sto imaat Bugarsko drzavjanstvo.
Potocno pasos tie slobodno bez pcr moze da vlezat.
Januari 2020Od koga si na polozitelno