to niko ne znaПреписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка,
4xxx/2020
знае некој колку долго трае ова? старите документи се од Југославија, не знам ни како ќе проверат дали се реални
to niko ne znaПреписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка,
4xxx/2020
знае некој колку долго трае ова? старите документи се од Југославија, не знам ни како ќе проверат дали се реални
Bravo znaci ima promeni deneska5360/2020 pozitive today
Based on originЗдравејте, това вашијат фајл ли е? С какви документи кандидатствахте?
46xx/2020 positive today5360/2020 pozitive today
Kolku vreme si na ovaj status?to niko ne zna
Тoa ti e isto,pred nekoe vreme istiot status e promenet samo e dodadeno ova dokumentite se isprateni.Ве молам кажи ми, можеби некој наишол на ова, се пријавил со другарка во 20 во Софија, двата ни се 40 ** и 42 ** по корен, статусите се сменети во позитивни, но таа вели: „предстои издаването на указ...“ и имам: „документите са изпратени за издаването на указ ...“ која е разликата?
Видов на друг форум неколку луѓе кои чекаат од јануари годинава кога статусот почна повеќе да се користи. Исто така една жена на фејсбук што го има 14 месеци....Не ми е мило за статусов, и се надевам дека ќе можат брзо да го провератKolku vreme si na ovaj status?
Na bela hartija napisani iminja i preziminja od brat sestra tatko majka zena deca i tocni podatoci od site den mesec i godina na rajganje pozzzDali nekoj od vas ima zemeno ukaz i gi sredil site raboti vo Sofija? Jas treba da odam po Ukaz pa da prasam za vo opstina pri prijava na adresa dali baraat zavereni izvodi od brat/sestra roditeli? ili samo od mene?
И јас сум од 24 јануари на овај статус.Да се надеваме дека нема да бидит 14 месециВидов на друг форум неколку луѓе кои чекаат од јануари годинава кога статусот почна повеќе да се користи. Исто така една жена на фејсбук што го има 14 месеци....Не ми е мило за статусов, и се надевам дека ќе можат брзо да го проверат
Moze preku brat i sestraДали некој бил пред скоро и поднесол документи преку брат/сестра и го примиле за интервју да закажи? Бидејќи повеќе луѓе што подсредуваат ги прашав ми кажуваат дека не можи преку брат/сестра
Брату! Знам дека си во јануари а јас во февруари. Без разлика дали има или нема влада или пак техничка влада ќе е указите ги потпишува Вицепрезидентот, а всушност самата техника Влада ја прави ПрезидентотAuu dolgo i siroko...iskreno neznam ksko ide toa od nikogas ne me e zanimalo toa.Ama sega mi e jasno.Fala mnogu.
Автоматски споено мислење:
Drugo nesto,vcera se vrativ na forumot od prosla godina mart ukaz potpisan vo februari a objsven ista data vo mart.Mene mi rece posrednik koj e mn jak vo BG deka ukazite se potpisani samo nese objaveni neznam sto da mislam a samo 5 dena imase ukazi i tolku stama.