Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

Член од
15 март 2018
Мислења
22
Поени од реакции
51
Јас бев на положително од почеток октомври. Проверувам денес ми пишува липсват данни. 10 пати проверив. 100% точно ги пишувам досието и пинот.
 
Член од
19 ноември 2022
Мислења
16
Поени од реакции
75
Указ 125 и 127

15465/2019, 15466/2019, 16860/2019, 16861/2019, 16889/2019, 18632/2019, 18637/2019, 18649/2019, 18876/2019, 19487/2019, 19494/2019, 19924/2019, 19964/2019, 19969/2019, 20135/2019, 20140/2019, 20145/2019, 20146/2019, 20147/2019, 20151/2019, 20152/2019, 20185/2019, 20341/2019, 20342/2019, 20343/2019, 20344/2019, 20345/2019, 20353/2019, 20354/2019, 20355/2019, 20356/2019, 20357/2019, 20358/2019, 20360/2019, 20361/2019, 20370/2019, 20372/2019, 20374/2019, 20376/2019, 20377/2019, 20447/2019, 20453/2019, 20454/2019, 20455/2019, 20458/2019, 20460/2019, 20461/2019, 20470/2019, 20471/2019, 20472/2019, 20474/2019, 20476/2019, 20477/2019, 20523/2019, 20527/2019, 20536/2019, 20542/2019, 20549/2019, 20550/2019
 
Член од
8 јануари 2022
Мислења
94
Поени од реакции
175
Указ 125 и 127

15465/2019, 15466/2019, 16860/2019, 16861/2019, 16889/2019, 18632/2019, 18637/2019, 18649/2019, 18876/2019, 19487/2019, 19494/2019, 19924/2019, 19964/2019, 19969/2019, 20135/2019, 20140/2019, 20145/2019, 20146/2019, 20147/2019, 20151/2019, 20152/2019, 20185/2019, 20341/2019, 20342/2019, 20343/2019, 20344/2019, 20345/2019, 20353/2019, 20354/2019, 20355/2019, 20356/2019, 20357/2019, 20358/2019, 20360/2019, 20361/2019, 20370/2019, 20372/2019, 20374/2019, 20376/2019, 20377/2019, 20447/2019, 20453/2019, 20454/2019, 20455/2019, 20458/2019, 20460/2019, 20461/2019, 20470/2019, 20471/2019, 20472/2019, 20474/2019, 20476/2019, 20477/2019, 20523/2019, 20527/2019, 20536/2019, 20542/2019, 20549/2019, 20550/2019
BRAVOOO!!! BRAVO JUPIIII BAS SUM SREKNA STO IMA UKAZI,NA SITE NEKA IM E SO SREKA ZA SITE SE RADUVAM PA I JAS DA SI NACEKAM VO SKORO VREME
 
Член од
2 октомври 2021
Мислења
166
Поени од реакции
133
Јас бев на положително од почеток октомври. Проверувам денес ми пишува липсват данни. 10 пати проверив. 100% точно ги пишувам досието и пинот.
mnogu cudno... nema sansi da isceznala prepiskata. Probaj na drug browser
 
Член од
20 февруари 2021
Мислења
63
Поени од реакции
291
Указ 125 и 127

15465/2019, 15466/2019, 16860/2019, 16861/2019, 16889/2019, 18632/2019, 18637/2019, 18649/2019, 18876/2019, 19487/2019, 19494/2019, 19924/2019, 19964/2019, 19969/2019, 20135/2019, 20140/2019, 20145/2019, 20146/2019, 20147/2019, 20151/2019, 20152/2019, 20185/2019, 20341/2019, 20342/2019, 20343/2019, 20344/2019, 20345/2019, 20353/2019, 20354/2019, 20355/2019, 20356/2019, 20357/2019, 20358/2019, 20360/2019, 20361/2019, 20370/2019, 20372/2019, 20374/2019, 20376/2019, 20377/2019, 20447/2019, 20453/2019, 20454/2019, 20455/2019, 20458/2019, 20460/2019, 20461/2019, 20470/2019, 20471/2019, 20472/2019, 20474/2019, 20476/2019, 20477/2019, 20523/2019, 20527/2019, 20536/2019, 20542/2019, 20549/2019, 20550/2019
+ 22901/2019, 23194/2019, 23202/2019

2021:
12453/2021, 12454/2021, 12455/2021, 12456/2021, 12457/2021, 12459/2021, 12460/2021, 12461/2021, 12462/2021, 12463/2021, 12464/2021, 12465/2021, 12466/2021, 12467/2021, 12468/2021, 12469/2021, 16711/2021
 
Последно уредено:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.115
Поени од реакции
3.974
Cestitam svima koji su dobili ukaz! Kod mene nema nista jos uvek....
Ме чуди, во принцип указите одеа стриктно по датум на положително. Овие секои неколку месеца нови тактики измислуваат.
 
Последно уредено:
Член од
18 јануари 2020
Мислења
444
Поени од реакции
1.254
Ме чуди, во принцип указите одеа стриктно по датум на положително. Овие секој неколку месеца нови тактики измислуваат.
I mene cudi, ovo je stvarno neverovatno,nadam se da sam vec potpisan...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom