vujko.Citav 100 strani unazad i veke mi se ispomesa.
Ima li nekoj sto zel proizhod so poteklo " PRV BRATUCED NA MAJKATA, vsushnost se paga cicko" ...
posrednikot ne znae da mi kaze?!![]()
vujko.Citav 100 strani unazad i veke mi se ispomesa.
Ima li nekoj sto zel proizhod so poteklo " PRV BRATUCED NA MAJKATA, vsushnost se paga cicko" ...
posrednikot ne znae da mi kaze?!![]()
vistina edno vreme temava vredese i sekoj so sekoj si pomagase, mi bese kef da ja otvoram.. a sega nekako pojke ja izbegnuvam.. ali nekogas od sto nema sto da pravam ja otvoram da vidam nekoja nova glupost napisana pa da se nasmejam i da mi pomini vremeto..Добра ви вечер!
Ќе се дрзнам да пишам едно мислење и покрај тоа што ќе бидам малку офф топик со намера да пробам да ја поправам барем малку темава како што ни беше до пред едно 3 месеци.
Епа драги луѓе до пред едно 3 месеци оваа тема беше конкретна и мошне од помош на сите нас што ни гори под нозе. Имаше луѓе што несебично делеа информации и се зборуваше за конкретни работи околу бугарското државјанство, сите ние со мерак пријателски и најдобронамерно се дружевме секојдневно и дознававме и се просветлувавме со мошне корисни информации, и притоа споделувавме подеми и падови.
А сега што бидна што не бидна незнам, но немам ни најмалку желба да се уклучувам на темава бидејки од позитивна и корисна тема вие (сите нови членови) ја направивте пазар, коперација и тема во која се пљука непотребни глупости а не се дава ниту совети ниту се споделуваат корисни информации.
Сите вие нови членови не ме свакајте лошо само сакам да ви кажам да се вратите на назад и да прочитате што беше темава пред едно време а што сега?!
И да се придржувате на условите што ги дава форумов.
Ние сите како така што бевме кој зеде пасош кој е пред земање не ни е толку битно, но јас се дрзнав да го напишам сето ова за да ви ги отворам очите да ја зачувате темава како што беше бидејки ке ви биде многу од корист за што и како понатаму, ваше е дали ќе се освестите и ќе почнете сериозно и несебично да ја вратите темава во живот или не.
А кој е заинтересиран за било што околу пасошот може да ме контактира да му помогнам бидејки до сега поминав и низ турското и низ каурското за да стигнам до него, а дај боже ако се поправи темава ќе се обидам повторно да контактирам на неа и да помагам колку што можам.
Поздрав!
Јас кога се зачленив ги прочитав сите тогашни 300 страни и вистина многу научив од тогашната тема, откако се исчитав бидејки се работеше за мене лично и мојата желба и потреба се вклучив да коментирам и секој ден со неизвесност за нешто ново се вклучував да дознавам и да споделувам.vistina edno vreme temava vredese i sekoj so sekoj si pomagase, mi bese kef da ja otvoram.. a sega nekako pojke ja izbegnuvam.. ali nekogas od sto nema sto da pravam ja otvoram da vidam nekoja nova glupost napisana pa da se nasmejam i da mi pomini vremeto..
Еве подршка за тебе, се враќам на темава да ја вратиме како доликуваЈас кога се зачленив ги прочитав сите тогашни 300 страни и вистина многу научив од тогашната тема, откако се исчитав бидејки се работеше за мене лично и мојата желба и потреба се вклучив да коментирам и секој ден со неизвесност за нешто ново се вклучував да дознавам и да споделувам.
Беше толку корисен и интересен, бевме сплотени и разменувавме информации.
Ова денеска личи на биртии и пазар со малограѓански муабети бидејки веќе знаеме колку ние македонците сме "паметни" за да успееме да задржиме нешто што вистински е корисно за нас.
Овде многу членови си ги пронајдоа своите претци, успеваа да си помогнат околу документите, научија многу процедури, си најдоа посредници и си земаа државјанство, со оваа тема навистина ЕДНАШ се земаше државјанство.
Затоа АПЕЛ до сите да се воозбилат и да ја вратиме темава назад како што беше и да успееме да се избориме за самите нас.
Темата ја следам од самото отварање,дури и претходно во старата тема(БГ пасоѓ да или не) каде што поради патриотите мораа да ни отварат нова,посебна тема,кога ке видам мислење од оние постарите членови со задоволство го читам бидејки најчесто се споделува корисно мислење или информација,ама за жал во последно време темава се претвори во ........Член Х ,еиии луге сакам да вадам Бг пасош,пишете како позз.Јас кога се зачленив ги прочитав сите тогашни 300 страни и вистина многу научив од тогашната тема, откако се исчитав бидејки се работеше за мене лично и мојата желба и потреба се вклучив да коментирам и секој ден со неизвесност за нешто ново се вклучував да дознавам и да споделувам.
Ова денеска личи на биртии и пазар со малограѓански муабети бидејки веќе знаеме колку ние македонците сме "паметни" за да успееме да задржиме нешто што вистински е корисно за нас.
Овде многу членови си ги пронајдоа своите претци, успеваа да си помогнат околу документите, научија многу процедури, си најдоа посредници и си земаа државјанство, со оваа тема навистина ЕДНАШ се земаше државјанство.
Затоа АПЕЛ до сите да се воозбилат и да ја вратиме темава назад како што беше и да успееме да се избориме за самите нас.
За што пишуваш ти воопшто на кого објаснуваш, прочитај го последниот пост во моментов......Јас кога се зачленив ги прочитав сите тогашни 300 страни и вистина многу научив од тогашната тема, откако се исчитав бидејки се работеше за мене лично и мојата желба и потреба се вклучив да коментирам и секој ден со неизвесност за нешто ново се вклучував да дознавам и да споделувам.
Prasanja za Tom&Jerry,Batman,Spiderman i drugi.....pa dobro be edna strana ponazad e postirano se sakate na gotovo[DOUBLEPOST=1440403198][/DOUBLEPOST]Decki dali ima nekoj da kaze sto bil na intervju vo ambasada da kaze sto prasanja prasuvaat??
Imas podrska...poinaku bese i na starata bev i na ova od pocetok ama sega e vo nepovrat se zaminatoЈас кога се зачленив ги прочитав сите тогашни 300 страни и вистина многу научив од тогашната тема, откако се исчитав бидејки се работеше за мене лично и мојата желба и потреба се вклучив да коментирам и секој ден со неизвесност за нешто ново се вклучував да дознавам и да споделувам.
Site se nadevame, postoi takva sansa(vo zavisnost od toa kako kje go interpretiraat tekstot bidejki do sega ne sum videl oficijalna potvrda od nekoj relevanten izvor vo BG deka kje bide bas taka), ama seuste dodeka ne iskochi i ne pochnat da go sproveduvaat nisto ne e sigurno.zdravo na site , aplicirav za bg drzavjanstvo pred 2 nedeli posrednikot mi rece deka na makedoncite ke dobivale bg drzavjanstvo samo so izjava na bugarski jazik so noviot zakon , tocno li e ova ??
Ajdee eve go dezurniot expert se javi daj prekini veke da zamaras dosaden siToa zanci deka treba da fatis motikata i pravo na bavca i ne zamaraj tuka so prosti prasanja!