Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

 • https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

  Гласови: 4 50,0%
 • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

  Гласови: 4 50,0%
 • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

  Гласови: 0 0,0%
 • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

  Гласови: 0 0,0%
 • forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

  Гласови: 0 0,0%

 • Вкупно гласачи
  8
 • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 февруари 2010
Мислења
9
Поени од реакции
29
поч.11.2018 Vilanova
05.11.2018 Jackson TF-УКАЗ
15.11.2018 blue12-УКАЗ
23.11.2018 ferplay1
28.11.2018 ajkulaa пров.
15.11.2018 solar
20.11.2018 Martin05-УКАЗ
21.11.2018 bile87-УКАЗ
28.11.2018 Skylake
.12.2018 Soprano99
03.12.2018 Dobre990
03.12.2018 Simona 997
04.12.2018 Ivica MMM
05.12.2018 kyrie11
12.12.2018 JasonStatham
12.12.2018 burdus76
12.12.2018 Drexel
12.12.2018 Vcoki
18.12.2018 dantes 1984
18.12.2018 DrMTR
22.12.2018 Лаки Лук-УКАЗ
25.01.2019 mucko030-
30.01.2019 9b.g
06.02.2019 Biggamer83
10.02.2019 Izi-Mizi
11/13.02.2019 Azsam
15.02.2019 georg
19.02.2019 rengoring
.02.2019 BGJANA
.02.2019 bo1
19.02.2019 kikikiki
20.02.2019 Callisto
27.02.2019 katekiki
крај.02.2019 RaZ-R
крај.02.2019 pejo89
12.03.2019 kocevskii
12.03.2019 Aryan
12.03.2019 limonka
12.03.2019 Root 5 (2016 - predok+potvda) + dop
12.03.2019 seowizard
19.03.2019 Milll
25.03.2019 Pakito11
27.03.2019 goldfinger
27.03.2019 DRD86
27.03.2019 N.Romson
24.04.2019 ognen101
30.04.2019 palekrstic
30.04.2019 Reaper trolo
30.04.2019 zapce M
Jas sum na polozitelno od 08.03.2019
 
Член од
5 февруари 2018
Мислења
108
Поени од реакции
286
поч.11.2018 Vilanova
05.11.2018 Jackson TF-УКАЗ
15.11.2018 blue12-УКАЗ
23.11.2018 ferplay1
28.11.2018 ajkulaa пров.
15.11.2018 solar
20.11.2018 Martin05-УКАЗ
21.11.2018 bile87-УКАЗ
28.11.2018 Skylake
.12.2018 Soprano99
03.12.2018 Dobre990
03.12.2018 Simona 997
04.12.2018 Ivica MMM
05.12.2018 kyrie11
12.12.2018 JasonStatham
12.12.2018 burdus76
12.12.2018 Drexel
12.12.2018 Vcoki
18.12.2018 dantes 1984
18.12.2018 DrMTR
22.12.2018 Лаки Лук-УКАЗ
25.01.2019 mucko030-
30.01.2019 9b.g
06.02.2019 Biggamer83
10.02.2019 Izi-Mizi
11/13.02.2019 Azsam
15.02.2019 georg
19.02.2019 rengoring
.02.2019 BGJANA
.02.2019 bo1
19.02.2019 kikikiki
20.02.2019 Callisto
27.02.2019 katekiki
крај.02.2019 RaZ-R
крај.02.2019 pejo89
08.03.2019 Gunner1
12.03.2019 kocevskii
12.03.2019 Aryan
12.03.2019 limonka
12.03.2019 Root 5 (2016 - predok+potvda) + dop
12.03.2019 seowizard
19.03.2019 Milll
25.03.2019 Pakito11
27.03.2019 goldfinger
27.03.2019 DRD86
27.03.2019 N.Romson
24.04.2019 ognen101
30.04.2019 palekrstic
30.04.2019 Reaper trolo
30.04.2019 zapce M
30.04.2019 Solskjaer5
pale drugar ne sum na proverka jas cekam potpis od 28.11.2018
se nadevam so slednite 2-3 ukazi
Автоматски споено мислење:

ne ja ima odne
Со посредникот изгубивме врска бидејки има сменето телефони, инаку е Јоне од Охрид, а потврдата е од Колев.
Автоматски споено мислење:


Предокот е роден 1900 г. нема разлика во презимиња, потврдата ја однесе посредникот во дополнотелниот рок, по затоа си мислиме дека добивме положително од Советот
ne ja ima odneseno,go znam jas jone
 
Член од
27 јуни 2018
Мислења
3
Поени од реакции
1
поч.11.2018 Vilanova
05.11.2018 Jackson TF-УКАЗ
15.11.2018 blue12-УКАЗ
23.11.2018 ferplay1
28.11.2018 ajkulaa пров.
15.11.2018 solar
20.11.2018 Martin05-УКАЗ
21.11.2018 bile87-УКАЗ
28.11.2018 Skylake
.12.2018 Soprano99
03.12.2018 Dobre990
03.12.2018 Simona 997
04.12.2018 Ivica MMM
05.12.2018 kyrie11
12.12.2018 JasonStatham
12.12.2018 burdus76
12.12.2018 Drexel
12.12.2018 Vcoki
18.12.2018 dantes 1984
18.12.2018 DrMTR
22.12.2018 Лаки Лук-УКАЗ
25.01.2019 mucko030-
30.01.2019 9b.g
06.02.2019 Biggamer83
10.02.2019 Izi-Mizi
11/13.02.2019 Azsam
15.02.2019 georg
19.02.2019 rengoring
.02.2019 BGJANA
.02.2019 bo1
19.02.2019 kikikiki
20.02.2019 Callisto
27.02.2019 katekiki
крај.02.2019 RaZ-R
крај.02.2019 pejo89
08.03.2019 Gunner1
12.03.2019 kocevskii
12.03.2019 Aryan
12.03.2019 limonka
12.03.2019 Root 5 (2016 - predok+potvda) + dop
12.03.2019 seowizard
19.03.2019 Milll
25.03.2019 Pakito11
27.03.2019 goldfinger
27.03.2019 DRD86
27.03.2019 N.Romson
24.04.2019 ognen101
30.04.2019 palekrstic
30.04.2019 Reaper trolo
30.04.2019 zapce M
30.04.2019 Solskjaer5
Јас на положително од //.02.2019
 
Член од
15 јануари 2019
Мислења
194
Поени од реакции
226
fala bogu raboti forumot ...od posrednicite nema sfirka Samo za pari kak im treba ..ako ne tuka da otfores da doznaes nesto..ke se nacekas
 
Статус
Затворена за нови мислења.
На врв Bottom