Pak da prasam odkako sum odbien so dok od prv bratuced dali probuvam pak od prqdedo dedo sobtaa linija i dali da probuvam pak bitola ili da odam skopje sofija ?
Поднеси си пак, преку линија со прадедо. Оди дирекно Софија, само диколку немаш посредник би ти препорачала да одиш со некој саглам,за да не чекаш за происход година и нешто. Туку за еден месец го имаш и одма на интервју.[DOUBLEPOST=1558682347][/DOUBLEPOST]
pale drugar ne sum na proverka jas cekam
Грешка е при копирање изгледа, ти чекаш од Ноември положително така?
Да видиме прво овие да ги расчисти сега 9,10 па после си ти 11 и 12 [DOUBLEPOST=1558682395][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1558648062][/DOUBLEPOST]Jas koga ke sum na Red 2014 br 88xx
Незнам од кога чекаш на положително, во зависност од тоа ќе знаеме кога да очекуваш потпис.[DOUBLEPOST=1558682735][/DOUBLEPOST]
Zdravo na site.... nov sum tuka i sakam da prasam... podnesovme dokumenti vo ambasadata vo skopje jas i tatko mi... brojceto mi e 1467/2015 pin nemame nego preku konzulatski pat...taka ni rekoa deka e normalno... tatko mi go zema pasosot pred godina dena a jas bev na dopolnitelna proverka do oktomvri 2018 posle se smeni deka e pozitivno i deka cekam potpis od Viceto..dokaz podadov od tatko mi i tetka mi.. i sega uste cekam ? Nekoj sovet nekako da go dobijam pobrzo drzavjanstvoto ??
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија ova mi stoi veke od oktomvri...
Кај и да е за брзо и ти ќе земеш, ако чекаш од октомври, зошто до вчера ги потпишаа тие што чекаа од август, сега би требало 9 и 10 м оваа недела да добијат потпис, па ќе видиме.