- Член од
- 11 јуни 2012
- Мислења
- 34
- Поени од реакции
- 3
znaci jas bev vo fevruari prv pat da podnesam dokumenti za proishod i nikako da izlezi cekav do pred nekoja nedela pri so mi se javi posrednikot deka mora da odnesam dokumenti bugarski ako sakam proishod za srejca imav nekoj dokumenti podnesov gi usvoija i za 3 nedeli treba da izlezi proishodot so vejcem 2 nedeli pominaja, so znaci sega zasega bez dopolnitelni dokumenti nema ni proishod ova e vaka so prishodite so nekoj si nov zakon od 14 fevruari do togas izlegoja site proishodi jas bev na 20 fevruari(da ti ibam srejcata za edna nedela)...muabetov mi bese batka pusti teraj si ja postapkata sekako da ne se dvoumis drugar moj istot taka so mene zaedno bevme ama toj za zal nemase dokuenti i posrednikot mu kaza da ceka na podobri vremeinja nisto ne gubi celta psotapaka samo c ebidi vo miruvanje ili na nekoj podolg period ce izlezi...Samo ne znam jas dali na tie so sme sega po novo so ni baraat dopolnitelni dokumenit za prishod nema da ni baraat na kraj kako so mu pravat sega na tie so nemaja dokumnti so mu gi vadat brojcinjata na dopolnitelna proverka ce kurtulime od to ili na dvapati nas ce ni baaat ostanuva da cekame...so pojcem informaci okolu proishod ce kazam za nekoja nedela koga c eodam da go zemam i da zakazam intervjuБлагодарам Аце....бев во двоумица, вечерва баш размислував што да правам, ќе направам како што велиш, и јас бев за тоа. Ќе појдам, ништо не губам, биде биде не биде не биде....може ќе сменат нешто па нема да ми бараат додатни документи. Фала ...