мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.509
- Поени од реакции
- 24.289
Ми ги отековте со тоа западот вака западот така западот ова западот она.Баш и не одговори на прашањето, туку си наведе примери кои немаа врска со ќотекот.
Да скратам, уште Балканов остана да се сили дека може да го шамара детето или уште полошо. Отвори тема на некој странски форум од типот, дали е во ред ќотекот како воспитна мерка и што да се прави со брливи деца, ако не те отераат во три лепе кога ќе им спомнеш ќотек.... На Запад социјални служби одземаат деца од родители за вакви воспитни мерки, кај нас одиме со парола и мене ми залепија шамар ко мал па еве океј сум. Никој не разбира дека ќотекот не превоспитал никого, како инаку имате деца кои се скршени од ќотек па си тераат исто? Јас ќотекот врз дете го гледам тука некаде со семејно насилство врз жена. Не може бе ти кој си двојно поголем од некого да го замаваш оти ти се може, башка и крв ти е. Никогаш нема да ве разберам како можете детето да си го удрите.
П.С Врти сучи, сепак немаш дете. Ванѓа, не Ванѓа ми ја потврди поентата....
Па не сме на запад и западот не се цел свет, како прво.
А како второ во тој ваш запад секој ден на вести излегува како некое дете влегло во некое училиште и им ебало на сите мамата.
Трето и конечно од што толку многу го љубите тој запад, тука се случуваат работи кои само пред 20 години беа незамисливи, баш ради тој запад. Како човек во автобус не можеш да се повозиш, за друго да не ни збораме.
Ако ме прашуваш мене тој запад можете да си го ....... знаете веќе каде.
П.С Остај ти вртење сучење , бабати дали ја поздрави??
А можам јас да претпоставам дека ти Македонија само на слики ја имаш видено или одвреме на време на поминување??