Брзи он лајн кредити TIGO

Член од
24 февруари 2023
Мислења
2
Поени од реакции
2
Здраво имам едно прашање , сум земал кредит со 18 рати од TIGO . Ги платив сите рати по ред.
Мене ми интересира може ли подоцна да направат проблем, да ми кажаат дека не сум платив дали можат да избришат или слични проблеми .
Kако можам да бидам гарантиран дека нема да имам никакви проблеми . Ви благодарам.
 
Член од
3 мај 2019
Мислења
16.362
Поени од реакции
8.574
Здраво имам едно прашање , сум земал кредит со 18 рати од TIGO . Ги платив сите рати по ред.
Мене ми интересира може ли подоцна да направат проблем, да ми кажаат дека не сум платив дали можат да избришат или слични проблеми .
Kако можам да бидам гарантиран дека нема да имам никакви проблеми . Ви благодарам.
Сигурно кога си ги плаќал ратите, они ти давале некоја потврда...ете тие ќе си ги чуваш 3 години.
 
Член од
24 февруари 2023
Мислења
2
Поени од реакции
2
Сигурно кога си ги плаќал ратите, они ти давале некоја потврда...ете тие ќе си ги чуваш 3 години.
Да ги чувам , a znaci tie ne mozat da go kopirat nasiot potpis ili druga izmama . Zatoa nemozam da spijam nekolku denovi od razmisluvanje za toa .
 
Член од
13 април 2008
Мислења
7.461
Поени од реакции
6.671
Здраво имам едно прашање , сум земал кредит со 18 рати од TIGO . Ги платив сите рати по ред.
Мене ми интересира може ли подоцна да направат проблем, да ми кажаат дека не сум платив дали можат да избришат или слични проблеми .
Kако можам да бидам гарантиран дека нема да имам никакви проблеми . Ви благодарам.
1. Постои документ “Потврда за затворен долг“. Ако се' ти е платено оди кај нив и побарај да ти дадат примерок со печат и потпис од вработено лице. Ќе ти наплатат сигурно за ова, но ќе имаш доказ црно на бело дека си чист кај нив и мирно ќе спиеш :D

2. Ако со првово нешто не завршиш работа или пак уште продолжи да те јаде некоја несигурност, исконтактирај ги МКБ (Македонско Кредитно Биро) и прашај за твојата кредитна состојба. Тие водат евиденција за сите ствари од оваа природа и најточно ќе ти го кажат статусот на кредитот.
 
Член од
3 април 2023
Мислења
1
Поени од реакции
0
Сигурно ви бил издаден некаков сертификат кога сте ги плаќале ратите
 

Kajgana Shop

На врв Bottom