пак се коцкаше?Искуства за неплаќање на обврски од брзи кредити
Тужби,извршители
Другарка има заглавено со вакви работи, БЕТЕР од лихвари се.Искуства за неплаќање на обврски од брзи кредити
Тужби,извршители
Може ли да објасниш подетално? Ептен штуро си напишалаOva e najgolemata greska sto moze nekoj da ja napravi vo zivotot.
Na kratko, posto ni bea klienti odredeni kako da gi narecham "prodavnici za pari"Може ли да објасниш подетално? Ептен штуро си напишала
Фактички,легални рекетари и лихвари? Или извршителитеа беа легалните?Na kratko, posto ni bea klienti odredeni kako da gi narecham "prodavnici za pari"
Dokolku ne mozes da im ja isplatis ili zaboravis da im isplatis rata, "zaboravaat" da te informiraat nekolku meseci dodeka tvojata kamata raste, pa taka ti zimaat 10 pati poveke pari od sho si pozajmil.
Zatoa nivnite platni se prilicno visoki.
I jas se chudam kako e legalno nekoj da si vodi lihva vo zemjishtevo, ama i pochudni raboti se slucuvaat.Фактички,легални рекетари и лихвари? Или извршителитеа беа легалните?
Чаре има ли,или само џенем?I jas se chudam kako e legalno nekoj da si vodi lihva vo zemjishtevo, ama i pochudni raboti se slucuvaat.
Ima, na primer mislam deka Albanija ima rigorozni zakoni za vakvi raboti i kazina/kladilnici, popravete me ako gresam.Чаре има ли,или само џенем?
Штом се такви законите во Албанија,сигурно се погрешниIma, na primer mislam deka Albanija ima rigorozni zakoni za vakvi raboti i kazina/kladilnici, popravete me ako gresam.
Оште тоа му е требало,ако е фрлил пак на коцка,нека фаќа џенем од Мк.пак се коцкаше?
Ne ne zavrsena e taa prikaznaпак се коцкаше?
Епа ако таа лекција ја научи, оваа ти е втора за учење. Прескокни ги овие, барај чаре за потрошувачки кредит од банка (ако ти помогне некој од дома со гаранција) и враќај го на банката. Брзите кредити ти се како лихвар.Ne ne zavrsena e taa prikazna
Toa e minato veke
Veke imam zemeno zatoa planiram i gledam u najloso situacuja da znam na sto da bidam spremenЕпа ако таа лекција ја научи, оваа ти е втора за учење. Прескокни ги овие, барај чаре за потрошувачки кредит од банка (ако ти помогне некој од дома со гаранција) и враќај го на банката. Брзите кредити ти се како лихвар.