Боксерици

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.466
Поени од реакции
11.397
Дечкииииииииии, значи на дечко ми му е роденден и би сакала да му купам квалитетни боксерици. Но секогаш се жали дека ако му станел 4-5 пати и одма му се проширувале боксериците, оти му бил ептен голем. Кај да најдам боксерици шо не се шират?

Позз, Весничка.
п.с ако темава не е за овде преместетеја.
ЧДА :ROFLMAO:
колку само нема врска ова. па и моите боксерици се така раширени, не се како тогаш кога сум ги купил и што јас иам црнечки значи (y)
прошетај низ гтц и рамостор сигурен сум дека ке најдеш квалитетни ;)
и еве ти совет ако не можеш да му ги погодиш тогаш не му зимај боксерици земи му нешто друго
--- надополнето: 2 март 2012 во 14:05 ---
Купи му вакви.

хахахахаххахахахха има една мушка танга, глава од слонче у сурлата си го пикаш алатот а у ушињата мадињата :pipi:

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Скоро до под папок.

Кај најдов ја па овде да пишам. ПЕДЕРИ ЕДНИ СИТЕ ДА МУ ГИ ИСПУШИТЕ!
Срцкииии, на девојками и е многу длабока и широка, а мојов е многу мал. Но секогаш се жали дека и дувало промаја од тоа што не сум ја пополнувал целата дупка. Со што да ја пополнам?
Пс. Верувајте голема и е.:facepalm:
Никој не ми одговори, кај најдов овде да пишам. Лезбејки едни сите да и ја излижите!:pos:
За болдот, колку има овој твојот? Да не се родил во чернобил?

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Никој не ми одговори, кај најдов овде да пишам. Лезбејки едни сите да и ја излижите!:pos:
За болдот, колку има овој твојот? Да не се родил во чернобил?
Абеее ! Јас ти одговорив :pos: само што не стегнав одговори :pos: иди види точка ком :pos:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Па јбг што ке беше да му се шират боксериците ... него ваљда му станува на све живо и диво ... тука лежи зајакот не во боксериците ... тамам си се тие :D
--- надополнето: 2 март 2012 во 23:13 ---
Имам јас едни ги купив од шутка ..ми рече таа џупката оригинал се "RONALDINJO" ваква марка не можеш да најдеш на друго место .. и видов не видов ги платив 100 денари пошто оргинал беа :D побарај и ти на шутка сигурно ке најдиш таму .. а за број не се секирај имаш еден куп црнци таму можеш и сама да се увериш пошто тие се повеќе дарувани :D

Kajgana Shop

На врв Bottom